Godzilla King of the Monsters zirvenin yeni sahibi oldu

Godzilla King of the Monsters

2019’un en çok merak edilen filmlerinden biri olan Godzilla King of the Monsters geçtiğimiz hafta ABD’de en çok izlenen film olmayı başardı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Bu yılın en çok merak edilen filmlerinden biri olan Godzilla King of the Monsters, beklenildiği üzere açılışını zirvede gerçekleştirdi. Yönetmen koltuğunda Michael Dougherty’nin yer aldığı yapım ilk haftasında 49.02 milyon dolarlık hasılata erişmeyi başardı. ABD haricinde, dünya genelinde de yoğun ilgi gören film ilk hafta sonunda 179.02 milyon dolarlık hasılata erişti. İlk filmin kaldığı yerden devam eden Godzilla 2, ilk haftasında pek çok ülkede en çok izlenen film olmayı başardı.

Geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler

Godzilla King of the Monsters’ın zirvede yer aldığı haftada Aladdin 42.3 milyon dolarlık hasılatla ikinci sırada kendisine yer buldu. Disney’in köklü serilerinden biri olan Aladdin dünya çapında da toplamda 445.93 milyon dolarlık hasılata erişerek önemli bir başarıya imza attı.

Vizyona yeni giren yapımlardan Rocketman 25 milyon dolarlık hasılatla 3. sırada yer alırken, Ma ise 18.2 milyon dolarlık hasılatla en çok islenen 4. film oldu.

Vizyondaki 3. hafta sonunu geride bırakan John Wick 3 Parabellum ise 11.1 milyon dolarla ilk 5’te yer almayı başardı. Şimdiden serinin en çok izlenen filmi olmayı başaran John Wick 3, toplamda 221.6 milyon dolarlık hasılata erişti.

Game of Thrones alternatifi diziler için tıklayın