Godzilla 2: King of the Monsters için son fragman yayınlandı

maxresdefault 46

Mayıs ayının sonunda izleyiciyle buluşacak olan Godzilla 2: King of the Monsters için merakla beklenen son tanıtım videosu da yayınlandı. İşte detaylar.

Yönetmen koltuğunda Michael Dougherty’nin oturduğu Godzilla King of the Monsters için geri sayım devam ediyor. İlk filmi 2014 yılında izleyiciyle buluşan Godzilla, dünyayı kurtarmak için bir kez daha harekete geçecek.

Aslında Godzilla 2’nin konusu ilk filmden çok da farklı değil. Yine yeryüzünü yıkıp geçmek isteyen titanlara karşı, Godzilla insanların yayında yer alacak.

Godzilla King of the Monsters için yeni tanıtım videosu

Godzilla’nın en büyük ve en güçlü düşmanı olarak kabul gören King Ghidorah ile kozlarını paylaşacağı film tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de 31 Mayıs’ta gösterime girecek.

Filmin kadrosunda Millie Bobby Brown, Sally Hawkins, Vera Farmiga ve Kyle Chandler gibi tanıdık isimler yer alacak.

Godzilla 2: King of the Monsters için yayınlanan son tanıtım videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. İzleyicilerin merakla bekledikleri Godzilla vs Kong filminin vizyon tarihi de kısa süre önce netlik kazanmıştı. Beyaz perdenin iki dev ismini karşı karşıya getirecek olan yapım 13 Mart 2020 yılında vizyona girecek. Henüz film ile ilgili hiç bir tanıtım videosu yayınlanmadığı için iki ismin yan yana mı yoksa karşı karşıya mı dövüşeceklerini bilmiyoruz. Yine de bekleyip göreceğiz.

Avengers Infinity War’da kimler öldü, kimler hala yaşıyor?