God of War Ragnarök’ün DLC’si geliştiriliyor

123 54

Oyun dünyasının önde gelen sızıntı kaynaklarından biri, Santa Monica Studio’nun God of War Ragnarök DLC’si üzerinde çalıştığını ileri sürdü. Detaylara yakından bakalım.

God of War Ragnarök‘ün yönetmeni Eric Williams daha önce yaptığı açıklamada oyunun DLC’ye sahip olma ihtimalinin düşük olduğunu söylemişti. Ancak planlar değişmiş görünüyor. Ünlü sızıntı kaynağı The Snitch, Santa Monica’nın God of War Ragnarök DLC’sini geliştirdiğini söyledi.

The Snitch, Twitch’te yaptığı açıklamada projenin God of War Ragnarök’la alakalı olduğunu, oyuna eklenecek bir DLC veya tek başına oynanabilir bağımsız ek paket olabileceğini söyledi. Şu aşamada DLC mi yoksa tek başına genişleme paketi mi olduğu belirsiz. Projenin geliştirilmesi yaklaşık olarak %60 oranında tamamlanmış durumda. Bu yıl çıkması beklenmiyor. The Snitch bu bilgileri Rise of the Ronin’nin duyurulmasından önce ekran görüntülerini sızdıran bir kaynaktan aldığını belirtti.

God of War Ragnarök

Geçtiğimiz günlerde Santa Monica Studio iş ilanları vermiş, ilanlarda ‘God of War (2018) ve God of War Ragnarök hakkında bilgi sahibi’ kişilerin öncelikli olduğu belirtilmişti. Bu durum devam oyunu dedikodularına yol açmış olsa da, yeni iddiayla birlikte iş ilanlarının DLC’le alakalı olması mümkün görünüyor.

Bu arada çok ilginç bir söylentiden daha bahsedelim. Sektör kaynaklarına dayandırılan iddiaya göre Sony en başta God of War’ı üçleme olarak planlamış. Fakat oyunun geliştirilme aşamasında üçleme planından vazgeçmiş. Bunun neden olduğuna dair detay yok. GOW Ragnarök, PS5 ve PS4 için 2022 sonunda piyasaya sürüldü. 1 Şubat itibariyle 11 milyondan fazla sattı. Oyunun PC’ye gelmesi de bekleniyor.

Lenovo yapay zekâ inovasyonlarına 1 milyar dolar yatırım yapıyor