God of War Ragnarök’ün PC Sürümü Yakında duyurulacak

god of war

God of War Ragnarök’ün PC’ye gelmesi bekleniyordu, ancak ortada herhangi bir açıklama yoktu. Yeni bir rapor kısa süre sonra resmi duyurunun gerçekleşeceğini ileri sürdü. İşte detaylar…

Dealabs’in haberine göre güvenilir sızıntı kaynağı olan Billbil-kun, God of War Ragnarök‘ün yakın zamanda PC için duyurulacağını söyledi. Haberde duyurunun mayıs ayında olacağı belirtiliyor. Resmi açıklamanın bu ay gerçekleşecek olan PlayStation etkinliğinde yapılacağı söyleniyor. Billbil-kun geçmişte sektör hakkında birçok gelişme paylaştı ve duyuru haberlerini sızdırdı. Buna Death Stranding 2 iddiaları da dahil. Sicili sağlam bir kaynak.

God of War Ragnarök

Bununla birlikte Sony’nin PS’e özel oyunları PC platformu için piyasaya sürmesi şaşırtıcı bir durum olmaktan çıktı. Sony’nin patronu Hiroki Totoki daha önce yaptığı açıklamada, “Bizim daha aktif şekilde çalışmamız ve oyunlar için agresif olmamız lazım. 1. parti oyunları çoklu platformda (Burada PC’yi kastediyor) yayınlayarak yolumuza devam etmeyi düşünüyoruz. Geçmişte 1. parti oyunların (Yani özel oyunların) ana amacı konsolu popüler hale getirmekti. Fakat çoklu platform daha fazla büyüme sağlayıp, kârın artmasına yardımcı olabilir” demişti.

Hiroki Totoki’nin açıklamaları ve ortalıkta dolanan dedikodular daha fazla PS’e özel oyunun PC için çıkacağını, hatta PC sürümlerinin eskisi gibi bekletmeyip daha kısa sürede satışa sunulabileceğini gösteriyor. Sonuç olarak konsola özel oyun kavramı değişecek görünüyor. Dolayısıyla, God of War Ragnarök duyurusunun yapılması muhtemel. Ghost of Tsushima Director’s Cut da 16 Mayıs’ta PC oyuncularıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Realme GT 6T Yakında Piyasaya Sürülecek