Gladiator 2’den İlk Görseller Geldi

Gladiator 2

Bu yılın en heyecanla beklenen filmlerinden olan Gladiator 2’den ilk görseller geldi. Kamera arkasında yine usta yönetmen Ridley Scott var.

Bu yıl sinemaseverlerle buluşacak en heyecan verici filmlerden biri de Gladiator 2 olacak. Gladiator’ın yıllar sonra gelen devam filmi, kasım ayında sinemaseverlerle buluşacak. İlk filmin de yönetmeni olan usta yönetmen Ridley Scott’ın yönettiği yeni Gladiator filmi için heyecanlı bekleyiş sürerken, filmden ilk görseller paylaşıldı. Böylece filmdeki karakterleri de görme şansı yakaladık.

Gladiator’ün yıllarca sonrasında geçen devam filmi, İmparator Commodus’un yeğeni Lucius’a odaklanıyor. İlk filmin kötü adamı olan İmparator Commodus’un yeğeni Lucius’u ilk filmde bir çocuk olarak görmüştük. Burada ise kendisini gladyatör arenasında dövüşen bir savaşçı olarak görüyoruz. Filmde Lucius’u son dönemin yükselen yıldızlarından Paul Mescal canlandırıyor.

Gladiator 2 5

Gladiator 2’nin kötü adamını Pedro Pascal (The Last of Us, The Mandalorian) canlandırıyor. Filmin oyuncu kadrosunda usta oyuncu Denzel Washington da yer alıyor. İlk filmdeki rolünü tekrarlayacak tek isimse Lucius’un annesi Lucilia’yı canlandıran Connie Nielsen olacak. Bu üç karakteri de yayınlanan ilk görsellerde görme şansı yakalıyoruz. Görsellerde karşımıza çıkan bir diğer karakter de Stranger Things dizisiyle yıldızı parlayan Joseph Quinn’in canlandırdığı İmpartor Geta oluyor.

15 Kasım’da gösterime girecek olan yeni Gladiator filminin ilk fragmanı önümüzdeki günlerde yayınlanacak. Gelişmeler için takipte kalın.

Gladiator 2 7 Gladiator 2 6 Gladiator 2 4 Gladiator 2 3 Gladiator 2 1 Gladiator 2

Gladiator 2

nubia Red Magic 9S Pro+, Performans Sıralamasında Zirveyi Aldı