Ghost of Tsushima, God of War ve Spider-Man’i Geçti

Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima’nın bu hafta çıkan PC versiyonu, oyunseverlerden büyük ilgi gördü. Oyun, God of War ve Spider-Man’i bile geride bıraktı.

2020 yılında çıkan açık dünya samuray oyunu Ghost of Tsushima, PlayStation’ın son yıllarda çıkardığı en iyi oyunlardan biriydi. Bu yüzden oyunseverler tarafından beğeniyle karşılandı ve PlayStation 4’ün en çok satan oyunlarından biri oldu. Bu sırada PC oyuncuları ise bu oyunun PC’ye gelmesinin hayalini kuruyordu. İşte o hayal bu hafta gerçek oldu. Oyunun Director’s Cut versiyonu, bu hafta yenilenmiş haliyle PC’ye geldi. Steam üzerinden PC oyuncularına sunulan oyun, tahmin edildiği gibi PC oyunlarından büyük ilgi gördü.

Steam’de tek kelimeyle muhteşem bir çıkış yapan Ghost of Tsushima, bugüne kadar PC’de en iyi çıkış yapan tek kişilik PlayStation oyunu oldu. Samuray oyunu, bu konuda God of War ve Marvel’s Spider-Man gibi son derece popüler işleri bile geçerek ne kadar iddialı olduğunu gösterdi.

ghost of tsushima 2 1

Ghost of Tsushima, tek kişilik oyunlarda ilk sırayı almış olsa da işin içine multiplayer oyunlar girince muhtemelen hiç geçemeyeceği bir rakiple karşı karşıya. Çünkü burada Helldivers 2’nin mutlak hakimiyeti söz konusu. Totale baktığımızda Helldivers 2, bugüne kadar PC’ye gelen en başarılı PlayStation oyunu olarak arayı epey açmış durumda. Ancak tek kişilik oyunlar söz konusu olduğunda da artık Ghost of Tsushima’nın üstünlüğünden söz edeceğiz.

Epic Games Türkiye’deki Oyuncuları Üzdü