Ghost of Tsushima 2’de Farklı Adalar Olacak

ghost of tsushima 2 1

Ghost of Tsushima 2 hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Söylenenler doğruysa devam oyununda birkaç tane adaya gidebileceğiz. Detaylara birlikte bakalım…

Sucker Punch’ın yeni oyunu el altından geliştirdiği uzun zamandır rivayet ediliyor. Şimdiye kadar Ghost of Tsushima 2‘le ilgili neredeyse bir şey bilinmiyordu. Ancak bu durum değişti diyebiliriz. Sektörden isimsiz bir kaynağa göre ikinci oyunda Tsushima Adası dışında farklı adalar yer alacak. Bu adaların Tsushima’ya kıyasla daha küçük olacağı ve birbirinden bağımsız, farklı senaryolara sahip yan görevler içereceği söyleniyor. İddia sahibi Sucker Punch’ın ilk oyunun başarısı ve satışlarından çok memnun kaldığını, Ghost of Tsushima 2’nin üzerine eğildiğini de vurguluyor. Tabii ki bu iddiaları doğrulamanın herhangi bir yolu yok.

Ghost of Tsushima 2

Diğer taraftan ilk oyun da PC’ye çıkmaya hazırlanıyor. Birkaç gün önce Ghost of Tsushima Director’s Cut, PC için açıklandı. Yapım 16 Mayıs’ta satışa sunulacak. Director’s Cut versiyonunda ana oyun haricinde, Iki Island ek paketi ve Co-op Legends modu var. Bunlarla birlikte oyunun PC sürümünde bulunacak özellikler şu şekilde:

-Gelişmiş grafik ayarları, 4K desteği
-FPS kilidi yok
-Steam Deck desteği
-Ultrawide (21:9), Super Ultrawide (32:9) ve üçlü monitör (48:9) desteği
-NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 3 ve Intel XeSS desteği
-NVIDIA Reflex ve NVIDIA DLAA desteği
-Japonca dudak senkronizasyonu

Oyunun PC portundan Nixxes sorumlu. Hollanda merkezli stüdyo Horizon Forbidden West Complete Edition, Horizon Zero Dawn ve Marvel’s Spider-Man: Miles Morales oyunlarını PC’ye uyarlamıştı.

X, YouTube benzeri bir video uygulaması başlatacak