Gears of War 6 İçin Çılgınlar Gibi İş İlanları Verdi

gears

The Coalition bu aralar Gears of War 6’yı geliştirmek için kolları sıvadı. Stüdyo henüz resmi olarak duyuru yapmamasına rağmen verdiği iş ilanları ve sızıntılar oyunun varlığını doğruluyor.

Başarılı oyunlara imza atan The Coalition zorlu viraja girdi. Dedikodulara bakacak olursak bir yanda Gears of War Collection diğer yanda da Gears of War 6 var. Twitter kullanıcısı Idle Sloth’a göre şirket son dönemlerde deli gibi iş ilanı verdi ve kısa süre içinde 8 geliştiriciyi de işe aldı. Önümüzdeki günler içinde daha fazla insanı iş alması bekleniyor.

The Coalition’ın işe alım çılgınlığını ilginç kılan nokta tüm bu gelişmelerin 2023 Aralık ve 2024 Ocak arasında kısa sürede gerçekleşmiş olması. Bu durum Gears of War 6’nın geliştirilmesinde yeni safhaya geçildiğini ve bu sene içinde açıklama yapılabileceğini işaret ediyor.

gears of war 6

İddia edilenlere Gears of War 6, 2026’da PC ve Xbox Series X/S için piyasaya sürülecek. Resmi tanıtımlar genel olarak 2 yıl önce yapılır. Bunu da göz önüne alırsak yapımın bu sene içinde resmiyete kavuşması şaşırtıcı olmaz.

The Coalition’da bölüm tasarımcısı olarak çalışan ve eski Gears oyunlarında da yer alan Benjamin Huyghe’in aralık ayında attığı tweet de Gears 6’nın 2024’te tanıtılacağına yönelik diğer bir ipucu olarak gösterildi.

Microsoft’un 2024’te Xbox’la ilgili birçok planı ve oyunu ortaya çıktı. Halen Gears serisiyle ilgili bir haber yok. Xbox’ın 1. parti serilerinden biri olan Gears’ın yeni oyunuyla boy göstermesi oyuncular arasında heyecan yaşatabilir.

Apple Vision Pro’un Pili İçin Özel Klips Geliştirdi