Gears of War 6 Yakın Zamanda Açıklanabilir

gears of war 1

Son günlerde Gears of War 6 hakkında dedikodular gündeme geliyor. Yapımla ilgili iddialar konuşulurken, Gears of War serisinde seslendirme yapan oyunculardan biri dikkat çekici yorumda bulundu.

Gears of War serisinde JD Fenix’i seslendiren Liam McIntyre, 6. oyunun haziran ayında tanıtılabileceğini söyledi. Ünlü oyuncu bir hayranından gelen soru üzerine, “Hiçbir fikrim yok. Sanırım haziranda bir şeyler söylerler” cevabını verdi. Bu ay başında çıkan haberlerde Gears of War 6‘nın 9 Haziran’da gerçekleşmesi beklenen Xbox etkinliğinde duyurulacağı belirtilmişti. Liam McIntyre belki içeriden bir şeyler duymuş olabilir. Sızıntı kaynağı Shinobi602’ye göreyse Gears of War 6 hazır değil ve haziranda tanıtılması beklenmiyor.

Gears 6, The Coalition tarafından geliştiriliyor. Şirket bir süre önce iş ilanları verip, yeni kişileri kadrosuna kattı. Bu durum Gears 6’nın yapımında yeni bir aşamaya geçildiği yorumlarına neden oldu. The Coalition’a yakın isimsiz bir kaynak da haziranda CGI tanıtım fragmanının yayınlanabileceğini ifade etti.

gears of war 6

İddia edilenlere Gears 6, 2026’da PC ve Xbox Series X/S için piyasaya sürülecek. Resmi tanıtımlar genel olarak 2 yıl önce yapılır. Bunu da göz önüne alırsak yapımın bu sene içinde resmiyete kavuşması şaşırtıcı olmaz. The Coalition’da bölüm tasarımcısı olarak çalışan ve eski Gears oyunlarında da yer alan Benjamin Huyghe’in aralık ayında attığı tweet de Gears 6’nın 2024’te tanıtılacağına yönelik diğer bir ipucu olarak gösterildi.

Microsoft’un 2024’te Xbox’la ilgili birçok planı ve oyunu ortaya çıktı. Halen Gears serisiyle ilgili bir haber yok. Xbox’ın 1. parti serilerinden biri olan Gears’ın yeni oyunuyla boy göstermesi oyuncular arasında heyecan yaşatabilir.

Telefon Dolandırıcılığı Kurbanı Olmayın