Gears of War Collection Test Aşamasında

gears of war 1

Yılbaşından önce çıkan bir dedikoduda Gears of War Marcus Fenix Collection sürümünün geliştirildiği iddia edilmişti. Yeni bir rivayete göre Gears of War Collection test ediliyor. Lafı daha fazla uzatmadan detaylara birlikte bakalım.

Senelerdir Gear of War oyunlarının Collection sürümü olarak yeniden çıkacağı söyleniyor. İlk üç oyun remake olacak, orijinal üçleme ve diğer oyunlar remaster olarak piyasaya sürülecek gibi çeşitli rivayetler ortalıkta dolaştı. Ancak hiçbiri gerçek çıkmadı. Yılbaşından hemen önce sözünü ettiğimiz dedikodular yeniden hortlamıştı. Konuyla ilgili başka bir iddia var.

gears of war

Geçenlerde The Infinite podcast’in yeni bölümü yayınlandı. Bu podcast’te Gears of War Collection sürümünün The Coalition tarafından dahili olarak test edildiği ileri sürüldü. Oyunların Unreal Engine 5 ile yeniden geliştirildiği de iddia ediliyor. Collection’da hangi oyunların olduğu kesin belli değil. Fakat Gears 1, 2, 3, 4 ve Judgment remake’lerinin yer aldığına dair tahminler var.

İlk oyunun piyasaya sürülmesinin üzerinden 17 yıl geçti. The Coalition’ın artık klasik sayılan seriyi modern donanımlar için yenilemesi mantıklı olacaktır. Netflix’in Gears filmi üzerinde çalıştığı ve senaryonun Marcus Fenix’in etrafında şekilleneceği de doğrulandı. Dolayısıyla Collection’ın filmle birlikte ya da yakın tarihte çıkması mümkün. Gears Collection’ın test aşamasında olması yapımın oynanabilir durumda olduğunu da gösteriyor. Bu yüzden yıllardır beklenen bu sürümün 2024’te içinde çıkması şaşırtıcı olmayacaktır.

Yaptığı Paylaşımla GTA 6’la İlgili Şüpheleri Haklı Çıkardı