vivo S19 Serisinin Yeni Görselleri Paylaşıldı

vivo S19 Pro

Çinli teknoloji devi vivo, bugün ilerleyen saatlerde resmi olarak tanıtacağı vivo S19 serisinden yeni tanıtım görselleri yayınladı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo, bugün Çin’de bir lansman etkinliği düzenleyerek yeni akıllı telefonlarını görücüye çıkaracak. Söz konusu bu telefonlar bir süredir teknoloji dünyasının gündemini meşgul eden vivo S19 ve S19 Pro olacak.

vivo S19 serisinin lansmanına saatler kala, vivo bu telefonlara dair paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Şirket, telefonun tasarımını net bir şekilde gözler önüne seren yeni tanıtım görsellerini paylaştı. Şu ana kadar gelen görseller görseller, S19 ve S19 Pro’nun vivo S serisindeki diğer modellerden farklı bir arka kamera tasarımına sahip olacağını gösteriyor.

vivo S19 1

vivo S19, Snapdragon 7 Gen 3 yonga setini kullanıyor. Pro modeli ise MediaTek’in Dimensity 9200+ yonga setinden güç alıyor. Telefon, 6.78 inçlik OLED bir ekrana sahip. Bu ekranın çözünürlüğü ise 1.5K. Aslında Pro modeli de aynı özelliklere sahip ama standart modelin aksine o kıvrımlı bir ekran kullanıyor. Standart modelde 6000 mAh’lık bir batarya var. Pro modelinde ise onun yerini 5500 mAh’lık bir batarya alıyor. Her iki bataryanın da şarj hızı 80.

Telefonların kamera özelliklerini ise zaten doğrudan vivo paylaşmıştı. Pro modelinin arka kamerasının ana lensi 50 megapiksellik Sony IMX921 olacak. Ona 50 megapiksellik telefoto kamera ile 8 megapiksellik geniş açılı lens eşlik ediyor. Sony IMX816 sensörü kullanan telefoto kamerada 50x dijital zoom özelliği bulunuyor. Telefonun selfie kamerası da 50 megapiksel. S19 da oldukça benzer özelliklere sahip ama Pro modelin aksine onda telefoto kamera bulunmuyor.

vivo S19 2 1 vivo S19 3

Game Pass’ten Black Ops 6 Sürprizi