Galaxy S25 Serisiyle Birlikte Bir de Katlanabilir Telefon Tanıtılacak

Galaxy Z Fold6

Yeni katlanabilir telefonlarını bu yaz piyasaya sürecek olan Samsung, Galaxy S25 serisini piyasaya sürerken yeni bir katlanabilir telefon daha çıkaracak.

Bildiğiniz gibi Güney Koreli teknoloji devi Samsung, son birkaç yıldır, senenin başında Galaxy S serisinin yeni üyelerini, yaz aylarında ise yeni katlanabilir telefonlarını piyasaya sürüyor. Nitekim bu yıl da şirketin benzer bir strateji izlemesi bekleniyor. Galaxy S24 serisini ocak ayında kullanıcılarla buluşturan şirket, önümüzdeki haftalarda ise yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Z Flip’yı piyasaya sürecek. Ancak görünen o ki şirket bu yıl bu stratejide ufak bir değişikliğe gidecek ve bu kez Galaxy S25 serisinin yanına farklı bir katlanabilir telefon daha ekleyecek.

Galaxy S25 ve Galaxy Z Fold6 Slim

Telefon dünyasıyla ilgili paylaşımlarıyla tanınan Ross Young’un dün paylaştığı bilgilere göre Samsung, önümüzdeki yılın başında Galaxy S25 serisini piyasaya sürerken, onlarla birlikte Galaxy Z Fold6’nın yeni bir versiyonunu da satışa sunacak. Galaxy Z Fold6’nın sonradan çıkacak bu versiyonunun adı henüz kararlaştırılmamış. Ancak Samsung iki farklı isim üzerinde duruyor. Telefon ya Galaxy Z Fold6 Slim ya da Galaxy Z Fold6 Ultra olarak piyasaya sürülecek.

Galaxy Z Fold6 Slim, adında yer alan Slim ibaresinden de anlaşılacağı üzere, bu yaz çıkacak Galaxy Z Fold6’nın daha ince bir versiyonu olacak. Ancak tek fark bu olmayacak. Telefon ince olduğu gibi daha büyük bir ekrana da sahip olacak. Zaten telefon için Ultra isminin de ihtimaller arasında yer alması da bu yüzden.

Call Of Duty: Black Ops 6 Resmen Duyuruldu