Galaxy Z Fold6 Slim Beklendiği Kadar İnce Olmayabilir

Samsung katlanabilir telefon

Galaxy Z Fold6 Slim hakkında ortaya çıkan yeni bilgiler, telefonun isminde yer alan Slim ifadesine rağmen o kadar da ince olmayacağını gösteriyor.

Samsung, heyecanla beklenen yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Z Flip6’yı bu ayın başında resmi olarak tanıttı; Kısa süre sonra da piyasaya sürdü. Gelen ilk veriler, her iki telefonun da kullanıcılardan büyük ilgi gördüğünü gösteriyor.

Ancak Samsung’un bu yıl çıkaracağı katlanabilir telefonlara dair planı henüz tamamlanmamış olabilir. Çünkü bir süredir gelen bilgiler, Galaxy Z Fold6’nın daha ince tasarıma sahip yeni bir versiyonunun daha çıkabileceğini söylüyor. Bu modelin Galaxy Z Fold6 Slim adını taşıması bekleniyor.

Galaxy Z Fold6 Slim

Galaxy Z Fold6 Slim, isminde yer alan Slim ifadesinden de anlaşılacağı üzere ince bir tasarıma sahip olacak. Ancak gelen son haberler, telefonun beklediğimiz kadar ince olmayabileceğini gösteriyor. Güney Kore basınında yer alan bilgilere göre Galaxy Z Fold6 Slim, katlı haldeyken 11 mm kalınlığında olacak. Bu ayın başında çıkan Galaxy Z Fold6 ise 12.1 mm kalınlığındaydı. Bu da 1.1 mm’lik bir fark anlamına geliyor. Yani telefon gerçekten de daha ince. Ancak aradaki farkın o kadar da büyük olmaması hayal kırıklığı yaratabilir.

Çünkü Honor gibi Çinli telefon üreticileri katlanabilir telefonlarının kalınlığını 9 mm’ye kadar düşürmüş durumda. Hal böyleyken Samsung’un 11 mm’de kalması, üstelik bunu bir de adında Slim geçen bir telefonda yapması, kullanıcı nezdinde karşılık bulmayabilir.

SearchGPT Geliyor; Google’ı Tahtından İndirebilir