Realme Narzo N61 Resmi Olarak Tanıtıldı

Realme Narzo N61

Realme, Narzo serisini büyütmeye devam ediyor. Şirket bir süredir gündemde olan yeni bütçe dostu telefonu Realme Narzo N61’i resmi olarak tanıttı.

Bu yılı oldukça aktif geçiren Realme, yakın zamanda hız kesmeyecek gibi görünüyor. Yılın ilk yarısında GT telefonlarıyla adından söz ettiren şirket, şu sıralar ise daha çok Narzo serisiyle gündeme geliyor. Şirketin daha düşük maliyetli modellerini oluşturan Narzo serisine dün yeni bir model daha eklendi. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündeme gelen Realme Narzo N61, dün resmi olarak tanıtıldı. Telefon fiyatına göre dikkat çekici özelliklere sahip.

Realme Narzo N61, 6.74 inçlik bir ekrana sahip. HD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 90 Hz, maksimum parlaklığı ise 560 nit. Telefonda suya ve toza karşı dayanıklı olduğunu gösteren IP54 sertifikası bulunuyor. Öte yandan telefonda bulunan Rainwater Touch özelliği, kullanıcıların ekranı ıslakken de kullanmasını mümkün hale getiriyor.

Realme Narzo N61 3

Realme Narzo N61, Unisoc T612 yonga setinden güç alıyor. Telefonda bu yonga setine tercihe göre 4 ya da 6 GB RAM ile 64 GB ya da 128 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Telefonda 5000 mAh’lık bir batarya bulunuyor. Bu bataryanın şarj hızı ise 15 W. Telefonun işletim sistemi ise Android 14 tabanlı Realme UI 4. Son olarak kameraya geldiğimizde karşımıza çift arka kamera çıkıyor. 32 megapiksellik ana lense 2 megapiksellik derinlik sensörü eşlik ediyor. Telefonun selfie kamerası ise 5 megapiksel.

Telefonun 4 GB RAM + 64 GB’lık versiyonu 89 dolara, 6 GB RAM + 128 GB’lık versiyonu ise 100 dolara satışa sunulacak. Anlayacağınız telefon fiyatıyla epey iddialı.

SearchGPT Geliyor; Google’ı Tahtından İndirebilir