Vivo X200 Pro Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Vivo X200 Pro

Ekim ayında piyasaya sürülmesi beklenen vivo X200 Pro’nun teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

MediaTek, merakla beklenen yeni nesil yonga seti Dimensity 9400’ü ekim ayında piyasaya sürecek. Qualcomm’un aynı dönemde çıkaracağı Snapdragon 8 Gen 4’e doğrudan rakip olacak bu yonga seti, Oppo ve vivo gibi telefonların yeni amiral gemisi telefonlarında kullanılacak. Bu yonga setini kullanacak ilk telefonların ise vivo X200 ve X200 Pro olması bekleniyor. Daha önce gelen sızıntılar sayesinde ilk detaylarını öğrenme şansı yakaladığımız bu iki telefondan Pro olanı, dün yeni bir sızıntıya daha konu oldu. Bu son sızıntıyla birlikte, telefonun kamera özelliklerine dair bazı detaylar netlik kazandı.

Akıllı telefon dünyasıyla ilgili sızıntılarıyla tanınan Digital Chat Station hesabı tarafından paylaşılan bilgilere göre vivo X200 Pro’nun ana lensi 50 megapiksellik bir sensör kullanacak. Söz konusu bu sensör, Sony’nin geliştirdiği 22nm’lik özel tasarım bir sensör olacak. 1/1.28 inç büyüklüğündeki bu ana lensin diyafram açıklığı ise f/1.57 olacak.

vivo X100s Pro

Daha önce gelen bilgilere göre, telefonun arka kamerasında 50 megapiksellik bu ana lense, 200 megapiksellik bir telefoto kamera eşlik edecek. Telefonun kamerası vivo tarafından geliştirilen True-TCG HDR teknolojisini kullanacak. Bu da telefonun düşük ışıkta bile etkileyici bir kamera performansı sunmasını sağlayacak.

vivo X200 Pro’nun 6.7 inçlik OLED bir ekrana sahip olması bekleniyor. Bu ekranın çözünürlüğünün 1.5K, yenilenme hızının ise 120 Hz olması bekleniyor. Ekranın altında ise ultrasonik bir parmak izi sensörü bulunacağı söyleniyor.

SearchGPT Geliyor; Google’ı Tahtından İndirebilir