Galaxy Z Fold serisi isim değiştirebilir

Samsung Galaxy Z Fold 4, sadece 254 gram ağırlığında olacak

Güney Koreli teknoloji devine yakın kaynaklardan servis edilen son bilgilere göre, 10 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Galaxy Unpacked etkinliğinde bizleri oldukça ilginç bir gelişme bekliyor.

Galaxy Z Fold serisi isim değiştirebilir. Samsung, tüm mesaisini yaklaşmakta olan Galaxy Unpacked etkinliğine ayırıyor. Bugüne kadar sızdırılan bilgilerden yola çıktığımız zaman, Güney Koreli teknoloji devinin bu etkinlikte Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4, Galaxy Watch 5, Galaxy Watch 5 Pro ve Galaxy Buds 3 modellerini tanıtacağını söyleyebiliriz. Samsung’un bu modellere yapacağı her bir ilave ise, teknoloji meraklıları için beklenmedik bir sürpriz olacaktır. Ancak tanıtım tarihinin yaklaşmasıyla birlikte ortaya birbirinden ilginç iddialar atılmaya da devam ediyor.

Galaxy Z Fold 4

Bugüne kadar paylaştığı haberlerle dikkat çeken ve son zamanlarda Galaxy markasına ait pek çok konuda gayet tutarlı bilgiler aktaran SnoopyTech kullanıcı isimli hesap, Samsung’un katlanabilir akıllı telefonlardaki Z harfini kaldıracağını ve yoluna Galaxy Fold 4, Galaxy Flip 4 şeklinde devam edeceğini iddia etti. Şirketin bu kararı almasının arkasında yatan sebep ise Rusya’ymış.

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3'ün lüks versiyonları tasarlandı!

Galaxy Z Fold serisi isim değiştirebilir

Devam eden Rusya ve Ukrayna savaşında, Rus askerleri arasında günden güne yayılan “Z” harfi çılgınlığı, Samsung’un bu kararı almasının arkasındaki neden olarak gösteriliyor. Aslında Rus alfabesinde bile bulunmayan bu harf, dünya genelinde pek çok defa işgalin temsilcisi olarak kullanılmıştı. Şimdilerde Rus yanlıları da aynı yönteme başvuruyor ve askerlere ilave olarak sanatçılar, sporcular ve daha pek çok Rus yanlısı isim, fırsat buldukları her anda Z harfini göstermekten çekinmiyorlar.

Samsung Galaxy Z Fold 2 satışını durdurdu

İşte bu açıdan bakıldığında, işgale tepkisini daha ilk günlerden itibaren koyan Samsung’un katlanabilir akıllı telefon serilerinden bu harfi çıkarması son derece mantıklı bir hamle gibi görünüyor.

iPhone 14 Pro yeni özelliği ile gündemde