Samsung: Katlanabilir ekranlı ucuz telefonlar üretmeyeceğiz

123 17

Kısa süre önce ortaya çıkan dedikodularda Samsung’un uygun fiyatlı katlanabilir ekranlı telefonlar çıkaracağı ileri sürülmüştü. Güney Koreli teknoloji devi bu iddiaları kesin dille yalanladı.

Samsung‘un gelecek yaz 400 – 500 dolar civarında fiyata sahip Galaxy Z Fold ve Galaxy Z Flip modellerini piyasaya süreceği söyleniyordu. Bu iddia sicili sağlam iki farklı kaynak tarafından dile getirilmişti. Samsung geçen gün konuya açıklık getirdi. Teknoloji devi yaptığı açıklamada, “Orta seviyede katlanabilir akıllı telefon üretmeyi planlamıyoruz. Söylentiler asılsızdır” dedi. Böylece uygun fiyatlı Galaxy Z Fold ve Z Flip defterini kapatmış oldu.

Pazar araştırma ve analiz şirketi TrendForce ay başında yayınladığı raporda Samsung’un orta segment katlanabilir ekranlı telefonlar planladığını söylemiş ve iddiasını da tedarik zinciri kaynaklarına dayandırmıştı. Ünlü sızıntı kaynaklarından biri olan Revegnus veya diğer adıyla Tech_Reve ise şirketin katlanabilir telefonlarda agresif fiyat politikası izleyip, 400 – 500 dolar arası fiyata sahip model çıkaracağını söylemişti.

samsung

Samsung, Galaxy S24 ailesi için son hazırlıkları yapıyor. Sedaily.com sitesinin haberine göre Galaxy Unpacked 2024 etkinliği San Francisco, California’da gerçekleşecek. Haberde teknoloji devinin etkinlik yeri için kararını verdiğini ve ayrıntıları koordine ettiği belirtiliyor. Kaynak bunlarla birlikte Güney Koreli üreticinin tanıtımı Amerika’da yaparak rakiplerine üstünlük kurmak ve Galaxy S serisinin premium imajını sağlamlaştırmak istediğini de vurguladı.

Galaxy S24 serisi, Galaxy S23’e kıyasla yaklaşık bir hafta daha erken satışa sunulacak. Galaxy S23 ailesi bu sene 1 Şubat’ta tanıtılmış ve 17 Şubat’ta satışa sunulmuştu. Eğer bu doğruysa Galaxy S24’ler 9, 10 veya 11 Şubat gibi satışa çıkabilir.

Super Crazy Rhythm Castle çıktı