Galaxy Z Fold 5 SPen yuvasıyla mı gelecek?

Samsung Galaxy Z Fold 4, sadece 254 gram ağırlığında olacak

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un önümüzdeki Temmuz ya da Ağustos ayında satışa sunacağı yeni Fold modelinde S pen yuvası olabilir. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Galaxy Z Fold 5 SPen yuvasıyla mı gelecek? Akıllı telefon pazarındaki en büyük isimlerden biri olan Samsung, önümüzdeki süreçte yeni Z serisi modellerini tanıtacak. Eğer şimdiye kadar karşımıza çıkan sızıntılar doğruysa Güney Koreli teknoloji devi yeni nesil Z modellerini bu yıl bitmeden tanıtmış olacak. Telefonların satışa çıkması ise Temmuz ya da Ağustos ayında olacak.

Samsung Galaxy Z Fold 4 özelliği diğer cihazlara geliyor!

Her ne kadar şu sıralar Samsung’un gündemi yeni S serisi modeller olsa da arka planda yeni Z serisi modellere ilişkin ciddi çalışmalar yürütülüyor.

Bilindiği üzere Samsung geçtiğimiz yıl içerisinde satışa sunduğu yeni Z serisi modellerde S Pen desteğine de yer vermişti. Fakat asıl beklenilen şey S Pen desteğinden ziyade, Fold modelinde bir S Pen yuvası olmasıydı. Nitekim bu da sonunda gerçekleşiyor.

katlanabilir iPad

Galaxy Z Fold 5 SPen yuvasıyla mı gelecek?

Yeni Z serisi modeller hakkında sızdırılan son bilgilere göre Samsung sonunda inadından vazgeçecek. Z Fold modeline S Pen yuvası koymamak için ayak direten Samsung’un yeni nesil cihazlarda bu inadından vazgeçeceği belirtiliyor.

Samsung katlanabilir telefon

Son bilgilere göre Z Fold 5 modelinde, Aynı Note serisinde olduğu gibi bir S Pen yuvasına yer verilecek. Böylece Fold cihazlarıya S Pen kullanmak isteyenlerin de S Pen destekli kılıf arama çilesi son bulmuş olacak. Elbette bu durum şimdilik söylenti aşamasında. Fakat genel olarak Samsung cihazları ile ilgili çıkan söylentilerin gerçeğe dönüştüğünü de söyleyebiliriz.

Apple’ın karma gerçeklik gözlüğüyle video kurgu yapılabilecek