Galaxy A04s özellikleri kesinleşti

samsung

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yakın zamanda giriş seviyesi akıllı telefon modellerine yeni isimleri dahil etmek istiyor. Bu isimlerden biri olan Galaxy A04s ise bir kez daha kendini gösterdi.

Galaxy A04s özellikleri kesinleşti. Samsung’un aklı fikri 10 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Galaxy Unpacked etkinliğinde. Uzun zamandır konuşulan ve katlanabilir akıllı telefonlardan akıllı saat modellerine kadar pek çok yeni cihazın tanıtılmasının beklenildiği bu etkinlik, Güney Koreli şirketin öncelikli hedefi haline gelmiş vaziyette. Ancak bu süreç bile Samsung’un diğer modeller üzerinde çalışmasına engel değil.

samsung

Samsung’un bir süredir giriş seviyesi modellerine yeni cihazlar eklemek istediği biliniyordu. İşte bugün, şirketin İngiltere destek sayfasında Galaxy A04s’in sayfasının açılması, bu cihaz üzerinde yürütülen çalışmalarda sona gelindiğini gösteriyor. Her ne kadar bu sayfada Galaxy A04s hakkında herhangi bir teknik bilgi paylaşılmamış olsa da, cihazın model kodundan yeni akıllı telefonun çift sim kart desteğiyle satışa sunulacağı anlaşılıyor.

Samsung

Galaxy A04s özellikleri kesinleşti

Bunun yanında telefonun görselleri de sızdırılmaya devam ediyor. Teknoloji dünyasının en önemli duyum kanallarından olan @evleaks Galaxy A04s’in hem yeni görüntülerini hem de netleşen özelliklerini paylaştı.

Samsung çip üretim fiyatlarını yüzde 20'ye kadar artıracak

Ünlü duyumcuya göre yeni akıllı telefonda Exynos 850 yonga setinin kullanılacağı kesinleşti. Bu işlemcinin 3GB RAM ile destekleneceğini söyleyen Evan Blass, cihazın kutudan Android 12 ile çıkacağını, dahili depolama alanı ve RAM donanımlarıyla ilgili de farklı alternatiflerin sunulacağını iddia etti.

Akıllı otomobiller siber saldırı kurbanı