Samsung’un Heyecanla Beklenen Galaxy Unpacked Etkinliğinin Tarihi Sızdı

Samsung Galaxy Z Fold6

Samsung’un Galaxy Z Fold 6, Z Flip 6 ve Galaxy Ring gibi merakla beklenen yeni ürünlerini tanıtacağı Galaxy Unpacked etkinliğinin tarihi sızdı.

Bildiğiniz gibi Güney Koreli teknoloji devi Samsung önümüzdeki günlerde önemli bir etkinlik düzenleyecek. Şirketin Galaxy Unpacked adını verdiği bu dev etkinliklerin yeni ayağında, merakla beklenen pek çok cihazın lansmanı gerçekleşecek. Şu ana kadar gelen bilgiler sayesinde bu cihazlar arasında Galaxy Z Fold6, Galaxy Z Flip6 ve Galaxy Ring gibi heyecanla beklenen modeller olacağını biliyoruz. Dün gelen yeni bir sızıntıyla birlikte bu etkinliğin tam olarak ne zaman gerçekleşeceğini de öğrenme şansı yakaladık.

Hollanda merkezli bir telefon şirketinin yanlışlıkla vaktinden önce paylaştığı bir görsel, merakla beklenen Galaxy Unpacked 2024 etkinliğinin 10 Temmuz’da gerçekleşeceğini ortaya çıkardı. Hatırlarsanız daha önce gelen söylentilerde de bu tarihe işaret ediliyor. Böylece Samsung’un yeni etkinliğini ne zaman tanıtacağı artık kesinleşmiş oldu.

samsung galaxy unpacked

Şu ana kadar gelen bilgilere göre 10 Temmuz’da düzenlenecek Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacak cihazlar şunlar olacak: Galaxy Z Fold6, Galaxy Z Flip6, Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Buds 3 ve Galaxy Ring. Tüm bu cihazların aynı gün tanıtılacak olması, yeni Galaxy Unpacked etkinliğini bu yazın en merakla beklenen etkinliklerinden biri yapıyor.

Etkinlik Samsung.com üzerinden canlı olarak takip edilebilecek. Şirketin üstte saydığımız bu cihazlar dışında farklı bir ürün tanıtıp tanıtmayacağını bekleyip göreceğiz.

Apple Yapay Zeka Özelliklerini Avrupa’ya Sunmayacak