Galaxy Z Fold 3 satış rekorları kırdı: Kimse beklemiyordu

Samsung Galaxy Z Fold3 ve Z Flip3 görüntüleri sızdırıldı

Samsung Galaxy Z Fold 3 satış rekorları kırıyor. Kimse bu cihazın böylesine yüksek satış rakamları elde etmesini beklemiyordu. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen detaylara birlikte bakalım.

Herkesin yakından tanıdığı Samsung Galaxy Z Fold 3 cihazı beklenenden daha fazla satış elde etti. Samsung tarafından geliştirilen bu cihaz katlanabilir modeller içerisinde üst bir konuma sahip. Sadece bu cihaz değil aynı şekilde Flip 3 modelinde de ciddi bir satış rakamı elde edildi. Bu kadar yüksek satış rekorlarının elde edildiği ülke ise Güney Kore oldu.

Bu cihazların çıkışından sadece 1 ay gibi bir süre sonra 1 milyonluk satış gerçekleşti. Açıkçası kimse böyle bir rakamın elde edilmesini pek beklemiyordu. Henüz ilk günden bile 270 bin sipariş geldi. Bu rakamlar muhtemelen Samsung tarafından da şaşkınlıkla karşılandı.

Samsung Galaxy Z Fold 3 yoğun ilgi görüyor

Küresel çapta katlanabilir cihazlara karşı büyük bir ilgi var. Bunun farkında olan Samsung ilk denemeleri yapmıştı. Ancak hatırlayacağınız üzere şirketin ilk katlanabilir modelleri adeta fiyasko oldu. Ekranlarda yaşanan kırılmalar bunun sadece küçük bir detayı.

Galaxy Z Fold 3

Yeni Galaxy katlanabilir modeller çok daha kararlı ve sağlam bir yapıya sahip. Ayrıca ekran hızlı bir şekilde değişebiliyor. Normal şartlarda katlanabilir cihazların tek ekran ve çift ekran olması biraz zorluk çıkarabiliyordu. Kararlı olan bu yeni Samsung katlanabilir cihazlardan 920 bin tanesi daha şimdiden ön satış ile alındı.

Samsung Z Fold 3 ve Flip 3’ü satışa sunuyor 

Bu iki yeni cihaza gösterilen yoğun ilgi nedeniyle erken etkinleştirme süresi biraz daha uzatıldı. Böylece çok daha fazla kişinin bu cihazdan alması amaçlanıyor. Bu modelin satış rakamları ile ilgili siz ne düşünüyorsunuz, katlanabilir bir cihaz alır mısınız?