Samsung Galaxy Ring’in Çıkış Tarihi Belli Oldu

galaxy ring 1

Samsung’un merakla beklenen akıllı yüzüğü Galaxy Ring hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Güney Kore medyasından The Elec yine ilginç bir habere imza attı. The Elec’e göre Samsung ilk başta 400 bin adet Galaxy Ring üretmeyi planlıyor. Akıllı yüzük mayıs ayında seri üretime girecek. Yüzük hakkındaki birçok resmi detayın temmuz ayında Samsung’un yeni nesil katlanabilir telefonlarıyla birlikte açıklanması ve ağustosta satışa sunulması bekleniyor.

Galaxy Ring’in 8 ya da 9 farklı boyutta çıkacağı iddia edildi. Samsung’un akıllı yüzüğü belki tıbbi cihaz işlevi olmayan bir ürün olabilir. Amerika ve Güney Kore gibi ülkelerde tıbbi cihaz onayı almak 10 ya da 12 ay gerektirir. Teknoloji devinin yüzük için daha fazla zamana ihtiyacı olduğu ve gerekli sertifikayı alamayabileceği söyleniyor.

galaxy ring

Samsung hakkındaki dedikodular sadece Galaxy Ring’le sınırlı değil. Samsung’un planları arasında ucuz Galaxy Z Fold6 da var. Şirketin ilk defa az maliyetli ve uygun fiyatlı katlanabilir telefon geliştirmeyi düşündüğü iddia ediliyor. Samsung’un bu hamlesi sadece Fold serisi ile sınırlı. Biraz şaşırtıcı görünüyor, fakat durum öyle değil. Galaxy Z Flip serisi iyi satış rakamına sahip. Fold serisi ise Flip’le karşılaştırıldığında gerilerde kalıyor. Ucuz Galaxy Z Fold6 modeli satışların canlanmasına yardımcı olabilir.

Samsung Çin’de katlanabilir telefon pazarında çift haneli paya sahip. Uygun fiyatlı model şirketin Çin ve diğer pazarlardaki payını da artırabilir. Ayrıca teknoloji devinin rakiplerine karşı avantaj sağlaması da söz konusu. Geçtiğimiz kasım ayında sızıntı kaynağı Revegnus veya diğer adıyla Tech_Reve, Samsung’un katlanabilir telefonlarda agresif fiyat politikası izleyip, 400 – 500 dolar arası fiyata sahip model çıkaracağını söylemişti. Ancak Samsung bu iddiayı yalanlamıştı.

Apple Katlanabilir iPhone’u 2026’da Çıkarmayı Planlıyor