PlayStation Plus’ın Mart Oyunları Açıklandı

Sifu

PlayStation Plus’ın mart ayında tüm abonelerine ücretsiz olarak sunacağı üç oyun belli oldu. Bu ayki ücretsiz oyunların toplam değeri 4500 TL’ye yakın.

Sony’nin geçtiğimiz yıl Game Pass benzeri bir platforma dönüştürdüğü PlayStation Plus, bir yandan her ay oyun kütüphanesine yeni oyunlar eklerken, bir yandan da eskiden de yaptığı gibi her ay üç oyunu ücretsiz olarak veriyor. Hangi pakete abone olduklarından bağımsız olarak tüm PlayStation Plus abonelerine verilen bu üç oyun, abonelikleri boyunca PlayStation sahiplerinin oluyor. Mart ayına girmemize artık sadece bir gün kala, Sony, PS Plus’a mart ayında eklenecek oyunları da açıkladı. Mart ayı oyunları arasında iki tane dikkat çekici yapım da bulunuyor.

PS Plus üyelerinin 5 Mart’tan itibaren oyun kütüphanelerine ücretsiz olarak ekleyebilecekleri üç oyun Sifu, EA Sports F1 23 ve Hello Neighbor 2 olacak. Bunların yanı sıra Destiny 2: Witch Queen de PS Plus abonelerine ücretsiz verilecek.

PlayStation Plus

Bu oyunları PlayStation’daki oyun kütüphanenize eklemek için son gün 1 Nisan 2024. Çünkü bu tarihten sonra bu dört oyun yerini nisan ayının oyunlarına bırakacak. Ancak eğer bu oyunları 1 Nisan’dan önce kütüphanenize eklerseniz, PlayStation Plus aboneliğiniz devam ettiği sürece bu oyunların sahibi olacaksınız.

Sifu ve Hello Neighbor 2 normalde PlayStation Store’da 999 TL’ye satılıyor. EA Sports F1 23’ün PlayStation Store’daki güncel fiyatı ise 1423 TL. Tüm bunları üst üste koyunca, PlayStation Plus aboneleri mart ayında yaklaşık 4500 TL değerindeki üç oyunu ücretsiz olarak almış olacak. Üstelik bunlardan ikisi, EA Sports F1 23 ve Sifu, fiyatlarının hakkını veren yapımlar olarak değerlendiriliyor. Özellikle Sifu, karmaşık dövüş kontrolleri ve öldükçe yaşlanma gibi ilginç oyun mekanikleriyle çıktığı dönem epey ses getirmişti.

Merakla Beklenen Samsung Galaxy Ring Tanıtıldı