Açık Dünya Terminator Oyunu Geliyor

Terminator Survivors

Merakla beklenen yeni Terminator oyunu Terminator: Survivors’ın ne zaman çıkacağı açıklandı. Survivors, açık dünya bir hayatta kalma oyunu olacak.

Tüm zamanların en sevilen bilim-kurgu serilerinden biri olan Terminator, oyun dünyasında da adından söz ettiriyor. Bildiğiniz gibi daha önce Terminator: Resistance ve Terminator: Dark Fate gibi oyunlar oyunseverlerle buluştu. Çok yakında bunlara bir yenisi daha eklenecek. Merakla beklenen yeni Terminator oyunu Terminator: Survivors, bu yıl oyunseverlerle buluşacak. Oyunun arkasındaki şirket olan Nacon, bugün bir açıklama yaparak Survivors’ın bu sonbaharda Steam’de erken erişime açılacağını duyurdu.

Terminator: Survivors açık dünya bir hayatta kalma oyunu olacak. Son dönemde oldukça popüler hale gelen bu tür, bir Terminator oyunu için de son derece uygun görünüyor. Elbette ortaya nasıl bir sonuç çıktığını bu sonbaharda göreceğiz. Ancak kağıt üzerinde Survivors, oldukça yüksek potansiyele sahip.

Terminator oyunu

Nacon, henüz oyun içi görüntüler içeren bir fragman yayınlamamış olsa da Survivors’ta oyunseverleri ne tür bir deneyimin beklediğini göstermek için oyunun konseptini gözler önüne seren bir tanıtım videosu paylaştı. Bu tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Terminator: Survivors, 2009 yılında, yani üçüncü filmin hemen sonrasında geçecek. Skynet’in başlattığı yıkımın hemen sonrasında geçen oyun, John Connor önderliğindeki direniş robotlara karşı savaşmaya başlamadan önce, kıyamet sonrası bir dünyada hayatta kalmaya çalışan insanlara odaklanacak. Oyuncular, makinelerin hüküm sürdüğü bu dünyada hayatta kalma mücadelesi verecek.

Merakla Beklenen Samsung Galaxy Ring Tanıtıldı