Samsung Galaxy Watch7 Üç Farklı Modelle Geliyor

Samsung Galaxy Watch7

Bu yaz piyasaya sürülmesi beklenen Samsung Galaxy Watch7 hakkında ilk detaylar gelmeye başladı. Akıllı saatin üç farklı versiyonu olacak.

Bildiğiniz gibi Samsung, temmuz ayı başında, Galaxy Unpacked adını verdiği yıllık etkinliğini düzenleyecek. Güney Koreli teknoloji devi, bu etkinlikte yeni ürün ve servislerini tanıtacak. Bu yılki Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacak cihazların başında; şirketin yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6 ile merakla beklenen akıllı yüzüğü Galaxy Ring geliyor. Ancak etkinlikte tanıtılacaklar bunlardan ibaret değil. Şirketin yeni akıllı saati Samsung Galaxy Watch7’nin de bu etkinlikte tanıtılması bekleniyor.

Samsung Galaxy Watch7’nin çıkışına daha birkaç ay olsa da daha şimdiden bu akıllı saate dair ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. Dün gelen yeni bir sızıntıya göre Galaxy Watch7 serisinde üç farklı model olacak. Bu üç modelden birinin klasik model, ikincisi ise Pro modeli olacak. Üçüncü modelin hangisi olacağı bilinmiyor. Ancak geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan dikdörtgen tasarımlı modelin bu üçüncü versiyon olabileceği düşünülüyor.

Samsung Galaxy Watch7

Eğer bu iddialar doğru çıkarsa Samsung yıllardır ilk kez bir akıllı saat serisinde üç farklı versiyon sunacak demektir. Çünkü şirket bugüne kadar aynı akıllı saat serisinde en fazla iki farklı model çıkarıyordu. Belirttiğimiz gibi, bu değişimin arkasında yeni çıkacak dikdörtgen tasarımlı modelin olduğu düşünülüyor.

Bu yıl çıkacak Samsung akıllı saatleri şirketin Exynos W940 yonga setini kullanacak. Bu yeni yonga setinin, öncülüne kıyasla yüzde 50 daha enerji tükettiği söyleniyor ki bu akıllı saatlerin batarya ömrünü kayda değer ölçüde arttıracaktır.

ASUS Zenfone 11 Ultra Resmen Tanıtıldı