Yeni Doom Oyununun Ne Zaman Tanıtılacağı Belli Oldu

yeni Doom oyunu

Yeni Doom oyunu sonunda resmiyet kazanıyor. Doom: The Dark Ages adını taşıması beklenen oyunun ne zaman tanıtılacağı belli oldu.

Bildiğiniz gibi yeni Doom oyununun yol olduğu ve çok yakında tanıtılacağı bir süredir konuşuluyordu. Hatta geçtiğimiz hafta gelen bir haberde, bu oyunun birkaç hafta içinde resmi olarak tanıtılabileceği söyleniyordu. Bu haber doğru çıktı. Çünkü gelen son bilgiler, Doom: The Dark Ages adını taşıyacak yeni Doom oyununun 9 Haziran’da düzenlenecek Xbox Showcase etkinliğinde tanıtılacak oyunlardan biri olacağını söylüyor.

FPS türünün öncülerinden olan Doom, bugün oyun dünyasının en ikonik serileri arasında kabul ediliyor. Bu yüzden bu seriden çıkacak yeni oyunlar da çok sayıda oyunsever tarafından heyecanla bekleniyor. Doom: The Dark Ages da şimdiden heyecan yaratmayı başarmış durumda. Eğer bu iddialar doğru çıkarsa Xbox Showcase etkinliğinin en çok konuşulan oyunu da Doom olabilir.

Doom

Serinin son oyunu olan Doom Eternal, 2020 yılında oyunseverlerle buluştu. Eternal’ın çıkışının üzerinden artık dört yıl geçtiği için serinin yenilenme vakti de geldi. Nitekim geçtiğimiz yıl gelen sızıntılar da ID Software stüdyosunun yeni bir Doom oyunu üzerinde çalıştığını göstermişti.

Öte yandan daha önce gelen sızıntılarda, bu yeni Doom oyununun Doom: Year Zero adını taşıyacağı söyleniyordu. Şimdi ise bunun sadece bir kod ad olduğu ve oyunun The Dark Ages adıyla piyasaya sürüleceği öne sürülüyor. Günün sonunda oyunun hangi isimle çıkacağını bekleyip göreceğiz.

Call Of Duty: Black Ops 6 Resmen Duyuruldu