Galaxy S23 Ultra ana kamera detayları sızdırıldı

ssss23

Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından tanıtılan yeni kamerayı, kısa süre içerisinde Galaxy S23 Ultra modelinde görmüş olacağız.

Galaxy S23 Ultra ana kamera detayları sızdırıldı. Akıllı telefon dünyasının merakla beklediği tarih olan 1 Şubat her geçen gün biraz daha yaklaşıyor. Bilindiği üzere 1 Şubat’ı özel kılan şeyse, Güney Koreli teknoloji devinin Galaxy S23 serisini tanıtacak olması. İşte her geçen gün biraz daha kısalan bekleme süresi az kalmış olsa da, hala yeni telefonlara ilişkin taze bilgiler gelmeye devam ediyor.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Serinin en çok merak edilen modeli olan Galaxy S23 Ultra’da hangi kameranın kullanılacağı uzun süre tartışmalara neden olmuştu. İlk sızıntılar bu telefonda Samsung’un mevcut 200MP destekli ISOCELL sensörlerinden birini kullanacağını söylerken, daha sonra ortaya atılan bir başka iddia Galaxy S23 Ultra için yeni bir ISOCELL modelinin tanıtılacağını söylemişti. 2022’nin sonlarına doğru paylaşılan bazı duyumlarda ise Samsung’un 200MP macerasını bir sonraki seriye bıraktığı ve karşımıza 108MP’lik bir kamera ile çıkacağı iddia edilmişti.

galaxy s23

Galaxy S23 Ultra ana kamera detayları sızdırıldı

Ancak Samsung’un ISOCELL HP2 isimli yeni sensörünü tanıtmasıyla birlikte artık tüm bu tartışmalarda sona ermiş oldu. Artık Güney Koreli teknoloji devinin Galaxy S23 Ultra modelinde yeni tanıttığı Samsung ISOCELL HP2 sensörünü kullanacağını söyleyebiliriz.

Samsung galaxy s23 ultra

Telefonun kesinleşen bir diğer özelliği ise tabi ki kullanacağı yonga seti. Bilindiği üzere Samsung, Galaxy S23 serisi için Qualcomm ile bir anlaşma yaparak bu seriye özel hızlandırılmış bir Snapdragon 8 Gen 2 modeli sipariş etmişti. İşte 1 Şubat’ta bu yonga seti de olmak üzere telefonun tüm detaylı özelliklerini öğrenmiş olacağız.

Apple üretim tesislerinin yerini değiştirmeye devam ediyor