Galaxy S23 fotoğraf boyutunda sorun çıkarabilir

sss23

Akıllı telefon dünyasının merakla beklediği ve tanıtımına 15 günden kısa bir sürenin kaldığı Galaxy S23 serisinden yeni haberler gelmeye devam ediyor.

Galaxy S23 fotoğraf boyutunda sorun çıkarabilir. Teknoloji dünyası nefesini tutmuş 1 Şubat 2023 tarihini bekliyor. Şubat ayının ilk gününü bu kadar önemli kılan şeyse tabi ki Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un o gün düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliği. Teknoloji dünyasını yakından takip eden herkesin bildiği üzere bu etkinlikte Galaxy S23 serisi tanıtılacak. Ancak tüm gözlerin üzerinde olduğu ve herkesin en çok merak ettiği cihaz elbette ki Galaxy S23 Ultra modeli olacak.

Samsung Galaxy S23

Samsung’un bir yıl boyunca piyasada bulunan en güçlü ve en saygın akıllı telefon modeli olması beklenen Galaxy S23 Ultra, bugüne kadar pek çok farklı özelliği ile gündeme geldi. Ancak yeni amiral gemisini bu kadar popüler kılan şey, 200MP’lik devasa kamerası. Ortaya çıkan son sızıntılar da işte tam özelliğe ilişkin yeni bilgiler içeriyor.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Galaxy S23 fotoğraf boyutunda sorun çıkarabilir

Ünlü duyum platformu Ice Universe tarafından servis edilen habere göre, Samsung Galaxy S23 Ultra’nın arka yüzeyinde bulunacak olan 200MP’lik kamera sayesinde, bu telefon 12240 x 16320 piksel çözünürlüğe sahip fotoğraflar çekebilecek. Selefi Galaxy S22 Ultra’da ise bu değer 9000 x 12000 pikseldi. İşte bu aradaki çekim kalitesi farklı fotoğrafların boyutuna da yansıyacak.

Samsung Galaxy S23

Söz konusu habere göre, Galaxy S23 Ultra ile çekilen fotoğrafların boyutu ortalama 20MB’dan başlayacak olup, duruma göre 38MB’a kadar çıkabilecek. Bu da en yüksek kalitede fotoğraf çekmeyi seven kullanıcılar için, depolama alanının normalden daha kolay dolmasına neden olabilir.

The Last of Us dizisinden büyük başarı