Galaxy S23 serisi için tanıtım tarihi bir kez daha değişti: İşte son bilgiler

s23

Akıllı telefon kullanıcılarının büyük bir merak içerisinde bekledikleri yeni Galaxy S serisi üyeleri hakkında ortaya atılan son iddialar bu kez kendisini bekleyenleri sevindirecek cinsten.

Galaxy S23 serisi için tanıtım tarihi bir kez daha değişti: İşte son bilgiler. Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Samsung, oldukça uzun bir süredir yeni amiral gemisi modelleri üzerinde çalışıyor. Son zamanlarda internete düşen sızıntılarla fazlasıyla gündeme gelen bu telefon modelleri için en çok merak edilen konuların başında ise tanıtım tarihi geliyor.

s234

Son birkaç haftadır Galaxy S23 modellerinin tanıtılacağı tarih hakkında iki çok önemli gelişme yaşamıştık. Normal şartlar altında Şubat ayının ilk haftası içerisinde tanıtılması beklenilen telefon için önce tanıtım tarihinin Şubat ayının ikinci haftasına kaldığını öğrenmiş, daha sonra ise bu tarihin Şubat sonuna çekildiğini duyarak daha fazla üzülmüştük.

ss23

Galaxy S23 serisi için tanıtım tarihi bir kez daha değişti: İşte son bilgiler

Ancak Güney Koreli teknoloji devine yakınlığıyla bilinen ve bugüne kadar verdiği tarihler ile güvenilirliğini ispatlayan bir Twitter hesabı, Samsung’un Galaxy S23 modellerini 1 Şubat’ta tanıtacağını duyurdu.

ss23

Bugüne kadar yeni amiral gemisi için iki farklı erteleme haberi alıp canları sıkılan Galaxy takipçileri ise, ortaya atılan bu yeni tarihle birlikte bir kez daha heyecanlarını tazelemiş oldular. Öte yandan eğer sızıntılar doğruysa, yeni seride yer alması beklenen standart modelin yani Galaxy S23’ün fiyatının 799 dolar, S23 Plus modelinin fiyatının 899 dolar ve serinin en güçlü modeli olan Galaxy S23 Ultra’nın fiyatının ise 1.199 dolar olması bekleniyor.

Apple iPhone SE 4 iptal edilebilir