Galaxy S23 kamera detayı ile gündemde

s2323

Akıllı telefon dünyasının en önemli serilerinden biri olan Galaxy S serisi, henüz yeni üyesiyle tam kaynaşamamışken, daha şimdiden S23 haberleri ortalıkta dolanmaya başladı.

Galaxy S23 kamera detayı ile gündemde. Samsung, Mart ayının başlarında en güçlü akıllı telefon serisi olan Galaxy S’in yeni modelini yani Galaxy S22 serisini resmen satışa sunmuştu. Bununla birlikte henüz bu telefonların dumanı sönmeden, daha şimdiden bir sonraki model olan Galaxy S23’lerin hakkında dedikodular yayılmaya başladı.

Samsung Galaxy S23

Geçtiğimiz hafta ortaya atılan ancak çok ciddiye alınmayan bir haber, bu defa çok daha önemli bir kaynak tarafından tekrar gündeme getirildi. Buna göre Galaxy S23 serisinin yeni modellerinde kullanılacak telefoto kameralarda herhangi bir iyileştirme yapılmayabilir. Öyle ki haberde, Galaxy S21 Ultra ve S22 Ultra modellerinde kullanılan 10MP çözünürlüğe ve 10x yakınlaştırma özelliğine sahip periskop kamerasının S23 Ultra modelinde de aynen korunacağı belirtiliyor.

Samsung Galaxy S23

Galaxy S23 kamera detayı ile gündemde

Benzer bir durumun Galaxy S23 ve Galaxy S23+ modelleri için de geçerli olacağını söyleyelim. Bu modellerde bulunan 10MP çözünürlük ve 3x yakınlık sunan telefoto kamera yine serinin önceki iki modeliyle aynı özelliklere sahip olacak.

s23

Öte yandan ortaya atılan iddialara göre, Güney Koreli teknoloji şirketi asıl iyileştirmeyi ana kamerasında yapacak. Bilindiği üzere serinin son modelinde 108MP’lik HM3 sensörü kullanılmıştı. Ancak yeni amiral gemisi modelinde artık 200MP’lik HP1 sensörüne terfi edileceği ve bu sayede de destekleyici kameralardaki hayal kırıklıklarının unutturulacağı belirtiliyor.

Otoplus , Pilot Garage’a ortak oldu