Rick and Morty’nin ekranlara döneceği tarih belli oldu

Rick and Morty

Rick and Morty yeni bölümleriyle geri dönüyor. Sevilen animasyon dizisinin heyecanla beklenen 6. sezonunun yayın tarihi açıklandı.

Son yılların en sevilen animasyon dizilerinden Rick and Morty, bu yıl 6. sezonuyla ekranlara geri dönecek. Sevilen dizinin bu yıl geri döneceği bir süredir biliniyordu. Ancak net bir yayın tarihi açıklanmamıştı. İşte o beklenen açıklama sonunda geldi. Sevilen animasyon dizisinin orijinal yayıncısı olan Adult Swim, 6. sezonun 4 Eylül’de başlayacağını duyurdu.

Rick and Morty, Adult Swim’in yayın yapmadığı pek çok ülkede olduğu gibi Türkiye’de de Netflix’te izleyici ile buluşuyor. Ancak dizinin Adult Swim’de yayınlanmasıyla Netflix’e gelmesi arasında biraz süre geçiyor. Bu yüzden Türkiye’de diziyi Netflix’ten izlemek isteyen izleyicilerin 4 Eylül’den sonra da bir süre beklemesi gerekebilir.

rick and morty 2

Sevilen dizinin geri dönüş tarihini duyurmak için Twitter’dan bir paylaşım yapan Adult Swim, 6. sezondan ilk görseli de paylaştı. Adult Swim tarafından yayınlanan bu görselde Rick ile Morty, baklava göbekleriyle boy gösteriyor.

Beşinci sezon finalinin bıraktığı yerden devam edecek olan altıncı sezonda Rick ile Morty’nin yeniden birlikte maceralara atılabilmek için yeniden bir araya gelip gelemeyecekleri merak konusu. Ancak yayınlanan ilk görsel bir şekilde ikilinin yeniden birlikte çalışmaya başlayacaklarının sinyallerini veriyor.

Önümüzdeki günlerde merakla beklenen altıncı sezondan ilk fragmanın yayınlanmasıyla birlikte bu soruya daha net bir cevap verilecektir.

Avengers The Kang Dynasty’yi kimin yöneteceği belli oldu