Realme bütçe dostu kulaklık modellerini tanıttı

Realme bütçe dostu kulaklık

Realme tarafından dün tanıtılan 2 yeni kulaklık modeli, uygun fiyatlı cihaz arayışı içerisinde olanlar için iyi birer seçenek olacaklar.

Realme bütçe dostu kulaklık modellerini tanıttı. Akıllı telefon pazarındaki payını günden güne arttırmaya devam eden Realme, bir yandan da kablosuz kulaklık modellerini geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Hindistan’da dün gerçekleşen tanıtım kapsamında 2 yeni cihazını daha gün yüzüne çıkaran Realme, bu sayede kablosuz kulaklık pazarındaki payını arttırma hedefine bir adım daha yaklaşmış oldu.

Realme bütçe dostu kulaklık

Realme tarafından tanıtılan yeni kablosuz kulaklık modellerinin ilki Realme Buds Air 3 Neo oldu. Realme Buds Air 3 modelinin devamı niteliğinde olan bu yeni model, selefine göre bazı ufak değişiklikler sunuyor. Buna göre Neo modelinde ANC yani aktif gürültü engelleme özelliği bulunmazken, bunun yerine ENC yani çevresel gürültü engelleme özelliğine yer verilmiş.

Realme bütçe dostu kulaklık

Realme bütçe dostu kulaklık modellerini tanıttı

Dokunmatik kontrol, Bluetooth 5.2 bağlantısı, Type C portu gibi özelliklere sahip yeni kulaklığın kutu hariç toplam ağırlığı ise yalnızca 8 gram. Son derece yeterli özelliklere sahip olduğu görülen bu modelin fiyatı ise yalnızca 25 dolar olarak belirlenmiş.

Realme bütçe dostu kulaklık

Öte yandan tanıtılan bir diğer model olan Realme Buds Wireless 2S ise eski popüler tasarım olan boyun bandıyla gelen bir cihaz. Buds Wireless 2’nin devamı niteliğinde olan bu modelde de yine ENC özelliğinin bulunduğunu söyleyelim. Realme, Buds Wireless 2S modelinin fiyatını ise 20 dolar olarak açıkladı.

Her iki cihazın da ilk olarak Hindistan’da satışa sunulduğunu ve önümüzdeki dönemlerde küresel piyasalarda da boy gösterme ihtimallerinin bir hayli yüksek olduğunu belirtelim.

iPhone 14 üretecek fabrikalar karantina yüzünden kapatıldı