Galaxy S22 Ultra kullanıcıları GPS bağlantı sorunu ile karşı karşıya

g55

Samsung Galaxy S22 Ultra kullanıcıları, cihazla ilgili GPS sorunlarıyla karşı karşıya. Etkilenen tüketiciler sosyal medya ve Samsung Community forumlarında şikayetlerini dile getirdiler.

Samsung Galaxy S22 Ultra kullanıcıları, Google Haritalar ve Waze gibi navigasyon uygulamalarını kullanırken GPS sinyalinin mevcut olmadığından şikayet ettiler. Bu problemi yaşayan kullanıcıların sayılarının hiç az olmadığını söylemek gerekir.

Kullanıcı raporlarına göre, GPS sorunları Avrupa’daki tüketicileri büyük ölçüde etkiliyor ve etkilenen Galaxy S22 Ultra modellerinde Exynos SoC var gibi görünüyor ve aynı sorunun Snapdragon sürümüne sahip kullanıcılar tarafından karşılanıp karşılanmadığı henüz doğrulanmadı. Kullanıcılar Google Haritalar’ı veya Waze’i kullanmaya çalıştığında telefon, ağ aramayı gösterir.

 Galaxy S22 Ultra

Samsung , Galaxy S22 Ultra’daki GPS sorununun farkında ve sorunu çözmek için çalıştığı söyleniyor. Ancak şirket, sorunun ne zaman çözüleceği konusunda henüz somut bir zaman çizelgesi sunmadı.

Bir Samsung forum moderatörü, “şirket sorunların farkında olduğunu ve bunları bir yazılım güncellemesiyle düzeltmeye çalıştığını” söyledi. Bu sorunun ne zaman düzeleceği merak konusu, öyle ki anlattığımız durumun pek göz ardı edilecek bir sorun olduğunu söylemek gerekir.

Bazı kullanıcılar, telefonu açıp kapatmak gibi normal sorun giderme yöntemlerini izleyerek sorunu geçici olarak çözebildiler. Ancak, sorun bir süre sonra tekrar göründüğü için geçici bir düzeltme gibi görünüyor. Bu yüzden şirketin bir an önce bu konu hakkında bir güncelleme getirmesi gerekecek.

Facebook ve Instagram metaverse reklamlarını gösterecek