Galaxy S22 Ultra cihazlarında görüntü sorunları yaşanıyor

s22 1

Samsung Galaxy S22 Ultra, amiral gemisi S22 serisinin en üst modeli ancak modelde bazı teknik sorunların olduğu gözlemlendi.

Samsung Galaxy S22 Ultra ‘nın bazı modellerinde (ön siparişte sunulanlar), özellikle Exynos çipinin cihaza güç verdiği bölgelerde, ekran sorunu yaşandığına dair haberler geldi. Exynos çipinin kullandığı bölgelerde Samsung Galaxy S22 Ultra’nın sahiplerinin cihazlarında ekran sorunlarından şikayet ettiğine dair birçok rapor internette ortaya çıktı. Sorun şu ki, kullanıcılar akıllı telefonun ekranında garip bir pikselli yatay çizgi gözlemlediler. Söz konusu hata, şu anda şikayet eden tüm müşteriler için aşağı yukarı aynı konumda görünüyor.

Galaxy S22 Ultra

Hala Snapdragon modellerinin gönderileceği Amerika Birleşik Devletleri de dahil olmak üzere bölgeler olsa da, sorunun ünitelere dağıtılan yonga seti ile ilgili olup olmadığı net değil. Ancak pikselli hat sorunları yaşayan tüm Galaxy S22 Ultra ünitelerinin Exynos 2200 yonga setinden güç aldığı biliniyor. Exynos çipi, Geekbench performans verilerinin Apple’ın iPhone 11’de kullanılan Bionic çipinin en son Exynos amiral gemisi SoC’den daha iyi performans gösterdiğini gösterdiğinde yakın zamanda inceleme altına alındı . Yalnızca performans testlerine dayanarak bir sonuca varılamasa da, aşırı ısınma sorunlarının da bildirildiği yeni çiple ilgili bazı sorunlara işaret edebilir.

Ayrıca yatay çizgi sorununun yalnızca cihaz 1440p modundayken mevcut olduğu ve ekran modunun Canlı olarak değiştirilmesinin sorunun giderilmesini sağladığı gözlemlendi. Bu, bunun cihaz için düzenli güncellemeler geldiğinde kolayca çözülebilecek bir yazılım sorunu olabileceği ihtimaline işaret edebilir. Şu anda Samsung’dan konuyla ilgili resmi bir yanıt gelmedi, ancak bir yanıt veya eylem bekliyoruz. kısa bir süre içerisinde.

Meta Band akıllı saat 3D görüntüleri ortaya çıktı