Valhalla dizisi Vikingler’in mirasını nasıl sürdürecek?

Valhalla dizisi Vikingler'in mirasını nasıl sürdürecek?

Vikings: Valhalla, orijinal Vikings dizisinin yaşandığı olaylardan on yıllar sonra geçiyor. Ancak yeni karakterlerin eylemleri Ragnar’ın mirasını sürdürecek. İşte detaylar.

Vikings: Valhalla çok yakında ekranlarda yerini alacak. Ragnar’ın mirası yeni karakterler tarafından taşınacak. Viking savaşçılarının bu yeni dizide yepyeni bir çağda, Ragnar’ınkiler kadar büyük olmasa da anlatacakları destanları var. Doğrudan Ragnar ile bağlantılı olup olmadıklarına bakmaksınız, bu destanlar Ragnar’ın mirasını devam ettirecek.

Valhalla dizisi Vikingler'in mirasını nasıl sürdürecek?

Orijinal Vikings dizisi hali hazırda binlerce hayrana sahip. Köklü ve geniş bir tarihe sahip olan Vikingler’in destanını anlatan dizi final yapmıştı. Şimdi devamı niteliğinde bir Valhalla dizisi geliyor. Vikings’in beklentileri yükseltmesiyle tabi ki yeni dizi için de beklentiler artmış durumda. Yeni dizi Ragnar tarafından yapılan fetihler, baskınlar ile yerleşim yerinde yaşananları konu alacak. Yeni şovun tanıttığı çok sayıda karakterle hayranlar adeta geçmişe dönecek. Halkının bakışlarını Britanya Adaları’na çeviren, baskın yapmak ve oraya yerleşmek isteyen Ragnar’ın mirası bu dizide devam ettirilecek. Vikingler Çağı, yalnızca Ragnar’ın eylemlerinin değil, aynı zamanda ölümünün de bir sonucu olarak başladı. Vikings: Valhalla’nın fragmanları, Norsemen ve İngilizler arasında devam eden savaşlar ve muharebelere odaklanıyor. Ragnar’ın mirası, Valhalla için oldukça önemli. Ubbe Amerika’yı keşfetmeye devam ediyor ve Bjorn tüm Norveç’in Kralı oluyor. Yeni dizi beklentileri karşılayabilecek mi bekleyip göreceğiz.

Huawei’den KOBİ’lere yönelik pratik yazılım platformu AppCube