Galaxy S22 modelleri ne zaman tanıtılacak? İşte yanıtı

Samsung yeni nesil S serisi modellerini genel olarak Aralık ya da Ocak ayında tanıtıyordu. Fakat 2022 yılında bu tarih biraz daha sarkabilir. İşte konunun detayları.

Galaxy S22 modelleri ne zaman tanıtılacak? Teknoloji sektörünü az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Samsung S serisi modellerini genel olarak yıl sonunda ya da yıl başında tanıtırdı. Yani S serisinin yeni üyelerini Aralık ayında ya da Ocak ayında görürdük.

Fakat 2022 ile birlikte bu durum biraz değişecek gibi görünüyor. Çünkü sızdırılan bilgilere göre Samsung önümüzdeki yıl için farklı bir takvim planlamayı düşünüyor. Malum bu yıl yeni bir Note modeli tanıtılmadı. Samsung Note modellerinin yerine katlanabilir cihaz ailesi Z’yi koydu. Hal böyle olunca S serisi modellerin takvimine de güncelleme geldi.

galaxy s22

Galaxy S22 modelleri ne zaman tanıtılacak? İşte yanıtı

Son dedikodulara göre Samsung yeni nesil S serisi modellerini Şubat ayının sonlarına doğru tanıtacak. Muhtemelen bu modeller Mart ayında ya da Nisan ayında satışa sunulacaktır. Nisan ayına sarkması biraz güç fakat mevcut çip krizinin neler getireceğini şimdilik bilmiyoruz.

Sonuç olarak S22 modellerinin Şubat ayında tanıtılacağını biliyoruz. Keza Samsung’un da şu anda yeni bir telefon tanıtmak gibi bir hazırlığı yok. Eğer iddialar doğruysa Samsung Ocak ayı gibi S21 FE modelini satışa sunacak. S22 modelleri ise Mart ayında gelecek. Muhtemelen yılın 2. yarısında da yeni Z serisi cihazlar gelecektir.

Instagram, IGTV videolarını normal akışa getiriyor