Galaxy Ring Farklı Android Telefonlarla Sorunsuz Çalışıyor

Samsung Galaxy Ring

Samsung’un bu sene çıkardığı en dikkat çekici ürünlerden biri Galaxy Ring oldu. Akıllı yüzüğün en iyi şekilde Galaxy telefonlarla çalışabileceği vurgulandı. Fakat gerçek biraz daha farklı.

Samsung, Galaxy Ring‘i tanıttığında yüzüğün Galaxy telefonlarla uyumunu ön plana çıkardı. Evet cihaz aslında Galaxy AI’dan yararlanıyor ve en iyi performansını Galaxy telefonlarda gösteriyor. Her şeye rağmen Galaxy Ring farklı markaların Android telefonlarıyla da kullanılabilir. Bunun için yüzüğü Android bir telefonla eşleştirmek ve Samsung Health uygulamasını yüklemek gerekli. Tabii ki Galaxy AI ve Energy Score ise diğer telefonlarda yer almıyor. Yüzüğün farklı Android telefonlarla başarılı şekilde çalıştığını, yine de bazı özelliklerin devre dışı kaldığını da belirtelim.

Galaxy Ring

Bu arada Apple’ın akıllı yüzük geliştirdiği ve Samsung’la rakip olacağı dedikoduları da yeniden gündeme geldi. Electronic Times’ın haberine göre Apple Ring isimli (iRing olarak da adlandırılıyor) yüzük prototip olmaktan çıkıp ticari cihaza dönüşecek. Raporda Apple’ın pazarı yakından izlediği, yüzüğü akıllı saate alternatif olarak gördüğü de belirtiliyor. Sektörden bir yetkili Apple Ring’in ticari olması için düğmeye basıldığını ve yakında bazı gelişmelerin sızabileceğini söyledi.

Electronic Times, Apple Ring’in giyilebilir cihaz pazarında daha da genişlemek için değerlendirildiğini ve Apple’ın NFC özellikli yüzük için patent başvurularında bulunduğunu ifade etti. Apple’a yakın isimsiz bir kaynak da şirketin yüzük için en iyi cihazı çıkarmak mottosuyla ciddi bir planlamaya giriştiğini söyledi.

Vivo T3 Pro Detaylarıyla Birlikte Sızdı