Galaxy Ring’in Çıkışı Yılın İkinci Yarısına Kalacak

Samsung Galaxy Ring

MWC 2024 kapsamında resmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy Ring’in batarya ömrü ve çıkış tarihi hakkında merak edilen detaylar açıklandı.

Bildiğiniz gibi Güney Koreli teknoloji devi Samsung, uzun süredir gündemde olan ilk akıllı yüzüğü Galaxy Ring’i nihayet görücüye çıkardı. Akıllı yüzük, geçtiğimiz günlerde MWC 2024 kapsamında resmi olarak tanıtıldı. Samsung, ilk akıllı yüzüğünü bu hafta tanıtmış olsa da yüzüğün çıkışı yakın zamanda gerçekleşmeyecek. Bunun yerine bu cihazın çıkışı için yılın ikinci yarısını beklememiz gerekecek. The Elec tarafından paylaşılan bilgilere göre, Samsung, ilk akıllı yüzüğünü bu yılın ikinci yarısında çıkaracağını açıkladı. Bu da yüzüğün en erken temmuz ayında çıkacağı anlamına geliyor.

Öte yandan akıllı yüzüğün batarya ömrüne dair de önemli bir açıklama yapıldı. Samsung tarafından yapılan açıklamaya göre, akıllı yüzük tek şarjla 5-9 gün arası kullanılabilecek. Tam olarak ne kadar dayandığı ise kullanım alışkanlıklarına göre değişecek.

Samsung Galaxy Ring 2

Samsung Galaxy Ring, aynı akıllı bilekliklerde olduğu gibi büyük ölçüde sağlık odaklı bir cihaz olacak. Galaxy Watch’taki sağlık özelliklerinin pek çoğuna sahip olması beklenen bu akıllı yüzük, akıllı saat özelliklerinden ise mahrum olacak. Akıllı yüzükte kalp atışı takibi, soluk takibi, uyku takibi gibi sağlık odaklı pek çok özellik bulunuyor.

Galaxy Ring, üç farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak: Seramik siyah, platinyum gümüş ve altın. Akıllı yüzük, ilk çıktığında sadece Galaxy telefonlarla uyumlu olacak. Ancak Samsung zamanla Vivo ve Realme gibi diğer telefon üreticilerinin Android telefonlarını da bu yüzüğün bağlanabileceği cihazlar arasına ekleyecek.

Apple Vision Pro 2 Yakın Zamanda Çıkmayacak