Galaxy Note 9 ve iPhone X kamera karşılaştırması

galaxy note 9 vs iphone

#İŞBİRLİĞİ

Şu anda satışta olan en pahalı 2 telefon modeli karşı karşıya! Peki hangisinin kamerası ile daha iyi fotoğraflar çekiliyor? İşte Galaxy Note 9 ve iPhone X kamera karşılaştırması.

Bilindiği üzere Samsung yeni amiral gemisi modeli Note 9’u 9 Ağustos’ta tanıtmıştı. Şu anda ön sipariş aşamasında olan telefon, farklı mecralara incelemeler için gönderilmiş durumda. Bunu fırsat bilen mecralardan bazıları Galaxy Note 9’un kamerasını iPhone X ile kıyasladı. Peki piyasanın en pahalı iki telefonundan hangisinin kamerası daha iyi? Bu sorunun yanıtı Galaxy Note 9 ve iPhone X kamera karşılaştırması yazımızda.

İşte Galaxy Note 9 ve iPhone X kamera karşılaştırması

Galaxy Note 9 ve iPhone X kamera karşılaştırması ile ilgili görsellere geçmeden önce şunu belirtmemiz gerekiyor. Sonuçta kameranın kalitesi sadece çözünürlükten ya da diyafram aralığından ibaret değil. Bir kameranın kaliteli fotoğraf çekebilmesi için pek çok bileşenin doğru formlarda bir araya gelmiş olması gerekiyor.

Dolayısıyla iPhone X’in Note 9’dan yaklaşık olarak 1 yıl önce çıkmış olması bu telefonun şansını azaltmıyor. Keza hala pek çok isme göre en başarılı kamera iPhone X’e ait.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Galaxy Note 9 ve iPhone X kamera karşılaştırması görselleri ile başbaşa bırakalım. Aynı açıdan, aynı ışıkta, aynı yakınlıkta çekilen fotoğraflara bakarak hangi telefonun, hangi ortamda daha iyi fotoğraf çektiğini görebilirsiniz. Elbette zevkler ve renkler tartışılmaz diyerek, herkesin beğendiği fotoğrafın farklı olabileceğini de hatırlatmak isteriz.

En hızlı şarj olan akıllı telefonlar (2018) için tıklayın

Galaxy Note 9 ve iPhone X kamera karşılaştırması 11
Galaxy Note 9 ve iPhone X kamera karşılaştırması 10