iPhone 11 Pro ve Galaxy Note 10+ kamera karşılaştırması

iphone 11 pro vs galaxy note 10

#İŞBİRLİĞİ

Hali hazırda DxOMark’ın zirvesinde yer alan Galaxy Note 10+ kamera performansıyla göz dolduran iPhone 11 Pro karşısında! İşte iPhone 11 Pro ve Galaxy Note 10+ kamera karşılaştırması.

Akıllı telefon sektöründeki rekabet son hız devam ediyor. Özellikle son birkaç yıldır kamera tarafında muazzam bir rekabet söz konusu. Sektörde zirveye oynayan üreticiler hep üzerine koymaya çalışıyorlar. Haliyle bu durum da kamera tarafındaki kaliteyi kısa sürede arşa çıkarmış durumda.

Dede torun karşı karşıya! iPhone 11 Pro vs iPhone 1

Kamera tarafında özellikle Huawei’nin rakiplerine nazaran bir adım önde olduğu savunulabilir. Fakat Samsung da son Note serisi ile kamera tarafında Huawei’nin zirvede tek başına olmadığını gözler önüne sermişti.

Şimdi ise sıra Apple’a geldi. Cupertino merkezli şirket kısa süre önce tanıttığı iPhone 11 Pro ve Pro Max modelleriyle rakiplerine adeta göz dağı verdi.

Peki Apple hali hazırda DxOMark’ın zirvesinde yer alan Galaxy Note 10+’sı alt edebilecek mi? Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri iPhone 11 Pro ve Galaxy Note 10+ ile aynı açıdan, aynı ışıkta çekilmiş fotoğraflar ile yalnız bırakalım. Kazananı ise siz belirleyin.

İşte iPhone 11 Pro ve Note 10+ kamera karşılaştırması

iPhone 11 Pro
iphone 11 pro 6
Galaxy Note 10+
galaxy note10