En hızlı şarj olan akıllı telefonlar (2018)

en hızlı şarj olan akıllı telefonlar

#İŞBİRLİĞİ

Akıllı telefon hayatınızın bir parçası haline mi geldi? Uzun süre priz başında şarjın dolmasını beklemekten sıkıldınız mı? İşte en hızlı şarj olan akıllı telefonlar listesi!

Artık akıllı telefonlar hayatımızın ayrılmaz bir parçası olmuş durumda. Eskiden uzun yolculuklarda insanlara kitaplar eşlik ederken, günümüzde ise kitapların yerini akıllı telefonlar almış durumda. İnsanların akıllı telefonlara bu kadar bağımlı hale gelmesi, ister istemez şarj sıkıntısını da beraberinde getirdi. Yoğun kullanımda günü tamamlayabilen akıllı telefon sayısı, bir eldeki parmak sayısından daha az diyebiliriz. Bu gibi durumlarda yapılabilecek en doğru şey hızlı şarj olan bir telefon almak. Bu yazımızda sizlere en hızlı şarj olan akıllı telefonlar için bir liste hazırladık.

İşte en hızlı şarj olan akıllı telefonlar

En hızlı şarj olan akıllı telefonlar listesini hazırlarken, telefonun bataryası, tam şarj olma süresi ve dakikada ne kadar şarj olduğu gibi etkenleri göz önünde bulundurduk. Keza 2000 mAh’lık bataryaya sahip bir telefonun 8 saatte şarj olurken, 3000 mAh’lık bir telefon 9 saatte şarj oluyorsa, bu durum 3000 mAh’lık telefonun daha yavaş şarj olduğunu göstermez.

O yüzden en hızlı şarj olan akıllı telefonlar listemizi incelerken dakikada şarj olma hızını da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Türkiye Apple ürünlerine boykot uygulayacak

OnePlus 6

OnePlus 6

Batarya Kapasitesi: 3300mah
Tam Şarj Süresi: 80 dakika
Şarj Olma Hızı: Dakikada 41.25 mAh