Galaxy A50 vs Galaxy A70 kamera karşılaştırması

Galaxy A50 vs Galaxy A70

#İŞBİRLİĞİ

Ülkemizde de hayli popüler olan iki Samsung modeli karşı karşıya? Peki hangisinin kamerası daha iyi? İşte Galaxy A50 ve Galaxy A70 kamera karşılaştırması.

Son yıllarda akıllı telefonların kamera kurulumlarında önemli gelişmeler yaşandı. Önce üst segment modellerde iki kamera kullanılmaya başlandı. Çok geçmeden bu sayı 3’e, 4’e hatta 5’e yükseldi.

Doğal olarak üst segment modellerdeki bu gelişmeler, orta segment modellerde de önemli ilerlemeler kaydedilmesine zemin hazırladı. Çinli üreticilerin orta segment modellerdeki kamera sayısını arttırmasıyla birlikte diğer üreticiler de bu trende ayak uydurdu.

Günümüzde pek çok orta segment modelde 2 hatta 3 ana kameraya rastlamak mümkün. Özellikle Samsung, Xiaomi, Oppo ve Huawei gibi isimlerin bu konuda önemli adımlar attığını söylemek mümkün.

Ülkemizde de orta segmentte çok kameralı modellerin hayli popüler olduğunu söylemek mümkün. Bu modeller içerisinde de Galaxy A50 ve Galaxy A70 modellerine hayli yüksek bir rağbet olduğu söylenebilir. Çünkü bu iki model hem teknik performans, hem de kamera performansı açısından beklentileri karşılayacak düzeyde.

İşte Note 10 Pro için hazırlanan kılıflar

Peki bu iki modelden hangisinin fotoğraf performansı daha iyi? Bu  yazımızda Galaxy A50 vs Galaxy A70 kamera karşılaştırması fotoğraflarıyla karşınızdayız.

Galaxy A50 vs Galaxy A70 kamera karşılaştırması listemizde, iki telefonla aynı açı ve aynı ışıkta çekilmiş fotoğraflarla, hangi telefonun daha iyi bir performansa sahip olduğunu belirlemeye çalışacağız. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu görsellerle başbaşa bırakalım.

Galaxy A50 ve Galaxy A70 karşı karşıya

Not: Görseli büyütmek için üzerine tıklayabilirsiniz. Sonraki görsele geçmek için sayfayı değiştiriniz. Soldaki fotoğraflar A70, soldaki fotoğraflar A50 ile çekilmiştir.

Galaxy A50 vs Galaxy A70 1