iPhone Xs Max ve Galaxy Note 9 kamera karşılaştırması

iphone xs max vs galaxy note 9

#İŞBİRLİĞİ

Akıllı telefon sektörünün en gözde iki modelini karşı karşıya getiriyoruz. iPhone Xs Max ve Note 9! Peki hangisinin kamerası daha iyi? İşte iPhone Xs Max ve Galaxy Note 9 kamera karşılaştırması.

Özellikle son 1 – 2 senedir akıllı telefon fiyatlarında önemli bir artış oldu. Sadece Türkiye’de değil, global pazarda da telefon fiyatları 1000 dolarlık psikolojik eşiğin üzerine çıkmış durumda.

Hali hazırda akıllı telefon piyasasına baktığımızda, en pahalı modellerin Samsung ve Apple logosu taşıdığını görmekteyiz.

Bu yazımızda, iki devin en pahalı modellerini kamera bazlı karşı karşıya getiriyoruz. Bir yanda Samsung’un en pahalı modeli Galaxy Note 9, diğer yanda ise Apple’ın daha Türkiye’de fiyatını bile açıklamadığı premium modeli iPhone Xs Max.

Peki hangi cihazın kamerası daha iyi? Bu sorunun yanıtını iPhone Xs Max ve Galaxy Note 9 kamera karşılaştırması için paylaşacağımız görsellerde bulabilirsiniz.

Malum, söz konusu kamera olduğunda sadece sayısal değerlere bakarak hüküm vermek doğru olmayacaktır.

Amazon Türkiye şimdiye kadar vasatı aşamadı

Bunun için en ideal yok, aynı ışık ve aynı açıdan çekilmiş olan fotoğrafları karşılaştırmak olacaktır.

Bizler de iPhone Xs Max ve Galaxy Note 9 kamera karşılaştırması yazımızda, iki telefon ile aynı ışık ve aynı açıdan çekilmiş olan fotoğrafları bir araya getirdik.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri iPhone Xs Max ve Galaxy Note 9 kamera karşılaştırması için hazırladığımız galeri ile başbaşa bırakalım.

iPhone Xs ve Galaxy Note 9 kameraları karşı karşıya!

iPhone Xs Max
iphone xs max 6
Galaxy Note 9
galaxy note 9 6