Galaxy A50 DxOMark puanı açıklandı!

Galaxy A50

Galaxy A50 DxOMark puanı ile karşımıza çıktı. Üçlü arka kamera kuruluma sahip olan Galaxy A50 bakalım DxOMark testinden kaç puan almayı başarmış?

Samsung’un Şubat ayında tanıtmış olduğu orta segment telefonu Galaxy A50, bugün DxOMark’ın konuğu oldu. Üçlü kamera kurulumu ile dikkat çeken telefon, tasarımı ve uygun fiyatı ile öne çıkıyordu. Galaxy A50, DxOMark’ın testinden ortalama 83 puan almayı başarıyor.

Fotoğraf bölümünden 85 puan ve video bölümünden 79 puan almayı başaran telefon, orta segmentin en iyi kameraya sahip telefonları arasındaki yerini almayı başardı.

Galaxy A50 DxOMark

Galaxy A50 özellikleri

Samsung Galaxy A50, 6.4 inç büyüklüğünde Full HD+ ekran ile geliyor. Super AMOLED panelden oluşan bu ekranda Samsung’un Infinity-U yani damla çentik tasarımı kullanılıyor. Sekiz çekirdekli işlemciden gücünü alan Galaxy A50, 64 GB sürümünde 4 GB RAM ve 128 GB sürümünde ise 6 GB RAM kullanıyor.

Honor 8S Türkiye’de ön siparişe sunuldu!

Telefonun arka bölümünde üçlü kamera kurulumu dikkat çekiyor. Bu kameralar; 25 Megapiksel + 8 Megapiksel + 5 Megapiksel çözünürlüğünde. Telefonun ön tarafında ise 25 Megapiksellik kamera yer alıyor. 4.000 mAh‘lık bataryadan beslenen Galaxy A50, kutusundan Android 9.0 Pie ile çıkıyor.