Galaxy A50 ve Galaxy S10+ kamera karşılaştırması

galaxy a50

#İŞBİRLİĞİ

Samsung’un orta segmente hitap eden yeni modeli Galaxy A50 ile en son amiral gemisi modeli Galaxy S10+’ın kameraları karşı karşıya. İşte Galaxy A50 ve Galaxy S10+ kamera karşılaştırması.

Akıllı telefon pazarının lider ismi konumunda bulunan Samsung, kısa süre önce hem orta, hem de üst segmente hitap eden yeni modellerini satışa sunmuştu. Orta segmente hitap eden modeller arasında en çok dikkat çekeni, su damlası şeklindeki çentikli tasarımı ve arka tarafında yer alan 3 ana kamerası ile Galaxy A50 olmuştu. Haliyle hazırda ülkemizde de 2850TL gibi uygun denilebilecek bir fiyatla satışa sunulan Galaxy A50, fotoğraf performansıyla da dikkatleri üzerine çekmişti.

Peki A50’nin kamerası gerçek anlamda ne kadar iyi? Bugün ki yazımızda Galaxy A50 ve Galaxy S10+ kamera karşılaştırması ile karşınızdayız.

Kamerasıyla takdir toplayan A50, fotoğraf kalitesi anlamında ailenin büyük üyesi S10+’a rakip olabilecek mi?

Bu sorunun yanıtını Galaxy A50 ve Galaxy S10+ kamera karşılaştırması için yayınladığımız fotoğraflara bakarak öğrenebilirsiniz.

Sar değeri en düşük telefonlar için tıklayın

Galaxy A50 ve Galaxy S10+ kamera karşılaştırması ile ilgili görsellere geçmeden önce şunu belirtelim. Bahse konu fotoğrafların hepsi aynı açı ve aynı ışıkta çekilmiştir. Ayrıca çekim esnasında herhangi bir yardımcı yazılım ya da yardımcı ekipman kullanılmamıştır.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri Samsung’un iki iddialı modeli ile çekilmiş fotoğraflarla başbaşa bırakalım.

Galaxy A50 vs Galaxy S10+ kamera karşılaştırması

Galaxy A50 vs Galaxy S10