Samsung Galaxy A50 sızdı!

Samsung Galaxy A50

Samsung’un damla çentikli olan yeni modeli Samsung Galaxy A50 sızdı. Samsung Galaxy A50 özellikleri ve sıra dışı tasarımı hakkındaki tüm detaylar haberimizde.

Samsung, Galaxy A serisi ile orta ve orta-üst segmente yeni bir soluk kazandırmayı başarmıştı. Galaxy A20 modelleri ile orta segmente hitap eden firma, şimdi de orta-üst segmentte yer alacak olan modeli Galaxy A50 üzerinde çalışmalara başladı. Merakla beklenen Galaxy A50 modeli yine damla çentik tasarımı ile gelecek.

Samsung Galaxy A50 özellikleri nasıl olacak?

Galaxy A50 modeli Samsung’un Infinity-U ekran tasarımı ile gelecek. Ön bölümde bu çentiğin olduğu yerde 25 Megapiksellik kamera yer alacak. Telefonun arkasında ise 25 Megapiksel + 5 Megapiksel + 8 Megapiksel çözünürlüğünde üçlü arka kamera kurulumu bulunacak. Bu kameraların altında ise bir adet flaş yer alacak.

6.4 inç büyüklüğündeki ekranda, parmak izi okuyucusu da yer alacak. Galaxy S10 ile göreceğimiz ekrana gömülü parmak izi okuyucusu görünüşe göre Galaxy A50 modelinde de yer alacak.

Galaxy Note 8 için Android 9.0 Pie güncellemesi yayınlandı

Henüz işlemcisi belli olmayan Galaxy A50’de 4 GB ve 6 GB RAM opsiyonlarının olması bekleniyor. Galaxy S10’dan sonra duyurulacak olan Galaxy A50, fiyatı ile her bütçeye hitap etmeye çalışacak.

Samsung Galaxy A50