Samsung Galaxy A50 performans testinde görüntülendi

maxresdefault 19

Samsung’un merakla beklenen orta-üst segment telefonu Galaxy A50, bugün Geekbench testinde göz kırptı. Samsung Galaxy A50’in 6 GB RAM’li sürümü hakkındaki tüm detaylar haberimizde.

Samsung’un uzun bir süredir karşımıza Galaxy A50 modeli ile çıkması bekleniyordu. Orta-üst segment bir model olacak olan Galaxy A50 geçtiğimiz günlerde Wi-Fi sertifikası alırken görüntülenmişti. Galaxy A50 modeli şimdi de Geekbench testinde ortaya çıktı. Peki, Galaxy A50 özellikleri nasıl olacak?

İşte Samsung Galaxy A50 özellikleri!

Galaxy A50 modeli gücünü Samsung’un Exynos 9610 yonga setinden alacak. Telefonun 4 GB RAM ve 6 GB RAM’e sahip sürümleri bulunacak. 4.000 mAh kapasiteli batarya ile geleceği söylenen telefonda 24 Megapiksel çözünürlüğünde ana kamera yer alacak.

Galaxy S10 kılıfları ile karşımıza çıktı!

Ayrıca telefonda kablosuz şarj ve ekrana entegreli parmak izi okuyucusunun olacağı söyleniyor. Geekbench’te görünen 6 GB RAM’li Galaxy A50; tek çekirdek testinden 1693 puan ve çoklu çekirdek bölümünden ise 5031 puan almayı başarıyor.

Samsung Galaxy A50

Seggmentine göre ideal skorlara sahip olan Galaxy A50’nin uygun fiyatlı olacağı ve ilk olarak Hindistan’da satışa sunulacağı aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.