Honor 8S Türkiye’de ön siparişe sunuldu!

Honor 8S Türkiye

Huawei’nin alt firması olan Honor’un yeni telefonu Honor 8S Türkiye’de ön siparişe sunuldu. İşte Honor 8S Türkiye fiyatı ve özellikleri hakkında her şey!

Huawei’nin alt şirketi olan Honor, Nisan ayında orta segmentte yer alan uygun fiyatlı telefonu Honor 8S modelini tanıtmıştı. Özellikleri ile orta segment kullanıcılarını fazlasıyla tatmin edecek olan telefon bugün Türkiye’de ön siparişe sunuldu.

Çin turistlerin telefonuna zararlı yazılım yüklüyor!

Telefonda HD+ çözünürlüğünde 5.71 inçlik LCD ekran yer alıyor. Çentinki ekran tasarımının tercih edildiği modelin arka tarafında 13 Megapiksellik tek bir ana kamera yer alıyor. Cihazın ön kamerası ise 5 Megapiksel çözünürlüğünde.

Honor 8S modeli MediaTek tarafından geliştirilen Helio A22 yonga setinden güç alıyor. 2 GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı bulunan telefon hafızası microSD kart desteği sayesinde arttırılabiliyor.

3.020 mAh kapasitesine sahip ortalama bir bataryadan beslenen telefon Türkiye’de 1.399 TL’den başlayan fiyatlar ile ön siparişe sunulmuş durumda. Telefonun ön sipariş sayfasına buradan ulaşabilirisiniz.

Honor 8S Türkiye