Galaxy A04e Türkiye fiyatı belli oldu

2 3

Akıllı telefon dünyasının en büyük isimlerinden biri olan Samsung, bütçe dostu akıllı telefon modeli Galaxy A04e’yi Türkiye pazarında satışa sundu.

Galaxy A04e Türkiye fiyatı belli oldu. Akıllı telefonların fiyatları da tıpkı diğer tüm teknoloji cihazları gibi oldukça yüksek seviyelere çıktı. Çok değil geçtiğimiz yıl 10-12 bin lira bandında iPhone’un en yeni modelini alabiliyorken, şimdi bu parayı orta segment bir cihaz ancak alınabiliyor. İşte bu durum en çok bütçe dostu akıllı telefon modellerine yaradı.

Galaxy A04 Core

Bütçe dostu akıllı telefon demek, düşük performans düşük fiyat demek olduğu için bu cihazlar daha çok ya ikinci telefon olarak ya da teknolojiyle pek ilgisi olmayıp “Alo desin yeter” diyen kişiler tarafından tercih ediliyordu. Ancak fiyatların bir hayli yükselmesi sonrası, orta seviye modellere parası yetmeyen hele hele üst segment cihazları ise aklının ucundan bile geçiremeyen kullanıcılar, giriş seviyesi bütçe dostu telefonlara yöneldi.

1 3

Galaxy A04e Türkiye fiyatı belli oldu

Bütçe dostu akıllı telefon denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Samsung’da bu özelliklere sahip modeli Galaxy A04e’yi ülkemizde de satışa sundu. 6,5 inç büyüklüğünde ve 720 x 1600 piksel çözünürlüğünde PLS LCD ekrana sahip olan bu telefon gücünü sekiz çekirdekli bir işlemci setinden alıyor ancak bu işlemci kümesi hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

2 3

Arka yüzeyinde 13MP + 2MP’lik ikili bir kamera kurgusu bulunduran telefonun ön yüzeyinde ise 5MP’lik tek bir lens mevcut. Elektriksel gücünü 5.000mAh’lık bataryasından alan bu telefonun Türkiye satış fiyatı ise 4.399,00-TL olarak belirlendi.

Samsung 6G teknolojisi için kolları sıvadı