LG Stylo 4 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

LG Stylo 4

LG’nin elektronik kalemli yeni akıllı telefonu LG Stylo 4 ortaya çıktı. Yakında tanıtılması beklenen telefonun teknik özellikleri netlik kazandı.

Elektronik kalem kullanan telefonlar söz konusu olduğunda akla gelen ilk marka Samsung oluyor. Güney Koreli teknoloji devi Galaxy Note serisi telefonlarıyla bu tür telefon arayanlara üst segment modeller sunuyor. Ancak son dönemde LG de elektronik kalem kullanan telefonlar çıkarmaya başladı. Samsung’un aksine LG bu alan daha bütçe dostu modellerle girmeyi amaçlıyor.

LG Stylo 4, Q Stylus’a bütçe dostu bir alternatif sunacak

LG Q Stylus’u kısa süre önce resmen tanıtan LG, çok yakında kalem kullanan yeni bir akıllı telefon daha çıkarmaya hazırlanıyor. LG Stylo 4 adını taşıyan bu yeni model bugün ortaya çıktı. Stylo 3 Plus’ın halefi olan Stylo 4, Plus ismini atmış olsa da öncülünden daha büyük bir ekrana sahip. Stylo serisinin yeni üyesi 6.2 inç ekranla geliyor.

Daha önce de belirttiğimiz gibi bütçe dostu bir telefon olan Stylo 4, Snapdragon 450 yonga seti kullanıyor. Telefonun teknik özellikleri arasında 2 GB RAM, 32 GB depolama alanı, microSD hafıza kartı desteği ve 3300 mAh batarya yer alıyor.

Telefonda 13 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel selfie kamerası bulunuyor. Her iki kamera da LG’nin Q lensini kullanıyor. Amiral gemisi G ve V serilerinde de kullanılan Q lenslerle yapay zeka desteğiyle geliyor. Ayrıca her iki kamerada da portre modu bulunuyor.

En çok satan telefonlar belli oldu